Merhaba, 15 metre Ethernet kablosu kullanıyorum. CS üzerinde ping'im hep 39-45 arasındaydı ama öğlenden beri 200 altına inmiyor. Nedeni nedir, çözümü var mı acaba?
Merhaba, 15 metre Ethernet kablosu kullanıyorum. CS üzerinde Ping'im hep 39-45 arasındaydı ama öğlenden beri 200 altına inmiyor. Nedeni nedir, çözümü var mı acaba?
Kablonun uzunluğuyla pek alakası yok. Yani var ama bu kadar kısa mesafelerden anlayamayız. Kablonuzun belki bir yerde sıkışıyorsa performansı azalıyor olabilir. Hasarlı kısım falan yok değil mi?
Kablo uzunluğuyla alakalı olduğunu sanmıyorum, daha önce 40m kablo kestirmiştim 2 kat yukarıya kablo çekmek için (biraz yanlış hesaplamışım fazla uzun oldu ) ve herhangi bir ping sorunu yaşamadım.
Kablonun uzunluğuyla pek alakası yok. Yani var ama bu kadar kısa mesafelerden anlayamayız. Kablonuzun belki bir yerde sıkışıyorsa performansı azalıyor olabilir. Hasarlı kısım falan yok değil mi?
Kablo uzunluğuyla alakalı olduğunu sanmıyorum, daha önce 40M kablo kestirmiştim 2 kat yukarıya kablo çekmek için (biraz yanlış hesaplamışım fazla uzun oldu ) ve herhangi bir ping sorunu yaşamadım.
Kablo uzunluğuyla alakalı olduğunu sanmıyorum, daha önce 40M kablo kestirmiştim 2 kat yukarıya kablo çekmek için (biraz yanlış hesaplamışım fazla uzun oldu ) ve herhangi bir ping sorunu yaşamadım.