15 metre Ethernet kablosu işe yarar mı?

AusWitzh

Hectopat
Prime üyeleri için fırsat: Kabeldirekt – 25 m – ağ kablosu, Ethernet, lan ve patch kablosu (maksimum fiberoptik hızda iletim yapar ve gigabit ağlar, RJ45 girişli anahtarlar, yönlendiriciler, modemler için uygundur, mavi) Amazon.com.tr

En az 15 metre kabloya ihtiyacım var internet hızım indirme 40Mbps yükleme 7Mbps ve ping 30 çıkıyor asıl istediğim pingde artmalar olmaması sabit kalması bu kablo işimi görür mü?

kablo kablodur. Cat5,ca6 hiç fark etmez , ben modemin yanındanda 7 ping alıyorum 25 metre cat5 kablo var odama çekiyorum ondada 7 ping alıyorum indirme hızım bile aynı değişen hiç bir şey yok bu değerler tamamen sağlayıcının sizin kapınıza kadar gönderdiği kablodaki sinyal kalitesiyle alakalı bir durum .

Teoride kablo uzadıkça direnç artar ve verim düşer. Teoride buna bakarsak kısa kabloya göre yine hız düşecektir ama internet zaten çok uzak yerlerden kabloyla geliyor. O yüzden pratikte kaybınız 2-3 mbps civarı olacaktır. Yani alınır. İşinizi görür.

Kablosuza göre her türlü iyidir. Gerek 25 metre kablo gerek 100 metre kablo

Önemli olan modem'in kalitesi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…