K kafkasoid Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2021 #11 zeki1981 dedi: Size cevap vermedim ben sizin dediğiniz kablo flat denilen kablo ben hiç görmedim o kablolardan 15 mt 1 2 mt en fazla. İnce kablo kullanıldığında iletkenlik düştüğü için uzun metrajlı kablolarda bunları kullanmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam iç kanalların ince kullanıldığını düşünmüyorum. 8 kanal sarmal yerine yan yana diziliyse normal kablodan bir farkı olur mu?
zeki1981 dedi: Size cevap vermedim ben sizin dediğiniz kablo flat denilen kablo ben hiç görmedim o kablolardan 15 mt 1 2 mt en fazla. İnce kablo kullanıldığında iletkenlik düştüğü için uzun metrajlı kablolarda bunları kullanmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam iç kanalların ince kullanıldığını düşünmüyorum. 8 kanal sarmal yerine yan yana diziliyse normal kablodan bir farkı olur mu?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 20 Mart 2021 #12 @zeki1981 Dediğiniz çok saçma flat ile düz arasında zaten kalınlık olarak fark yok yani dediğiniz gibi bir şey yok.
@zeki1981 Dediğiniz çok saçma flat ile düz arasında zaten kalınlık olarak fark yok yani dediğiniz gibi bir şey yok.