15 metre Ethernet kablosu pinge sebep olur mu?

Ben bilgisayarcıdan yazın metresi 3 liraya almıştım. Kafa falan da çakılıydı. Kalın da kablo. Eski kabloma göre bayağı kalın hatta.

Bilgisayarcılarda olanlar genelde kalitesiz markalar oluyor. Ve RJ45 uçlar kararma yapıyor. Ugreen kablo konusunda gayet iyi markadır. Ben 3/4 ay önce 5mt kablo aldım 10TL çekti metresine acil lazım olduğu için mecbur almıştım.

Hocam bilgisayarcıya bağlı. Benimki işlek bir caddede büyük bir mağazaydı. Adam da tanıdıktı zaten. Kablo falan kalın da. Ben 2 ay önce yine bir kablo almıştım 5 TL çekmişti metresine. Ama 10TL baya fazlaymış.

Arkadaşlar sormayı unutmuşum şunu da belirtmek istiyorum köşelerden ve halı altından geçireceğim sizce normal kablo mu alayım yoksa ince flat kablo mu?

Arkadaşlar sormayı unutmuşum şunu da belirtmek istiyorum köşelerden ve halı altından geçireceğim sizce normal kablo mu alayım yoksa ince flat kablo mu?

Halı altından vs geçecekse flat daha az belli eder kendini.

Flat kablo kullanıyorum ve halının altında neredeyse yok. Üstünden geçerken belli oluyor ama onun dışında ciddi göze batmıyor. Kapının altından rahat geçebiliyor.

Anladım hocam arada kapıları kapatmak gerekiyor o yüzden flat daha iyi bir seçenek olacak.

Ugreen marka CAT6 15 metre flat kablo sipariş verdim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…