C cenkakay08 Kilopat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 13 21 Şubat 2015 #1 15pin SATA Power to 6pin PCIe PCI E PCI Express Adapter Cable for Video Card | eBay Acaba Türkiye'de bu kabloyu satan bir yer var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
15pin SATA Power to 6pin PCIe PCI E PCI Express Adapter Cable for Video Card | eBay Acaba Türkiye'de bu kabloyu satan bir yer var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Şubat 2015 #2 Molex'ten PCI Express'e dönüştürücü bulabilirsiniz rahatlıkla.
C cenkakay08 Kilopat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 13 22 Şubat 2015 #3 MF dedi: Molex'ten PCI Express'e dönüştürücü bulabilirsiniz rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... Lütfen konuyla alakasız cevaplar yazıp ileti kasmayınız. Molex isteseydim molex yazardım zaten.
MF dedi: Molex'ten PCI Express'e dönüştürücü bulabilirsiniz rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... Lütfen konuyla alakasız cevaplar yazıp ileti kasmayınız. Molex isteseydim molex yazardım zaten.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 22 Şubat 2015 #4 İnternet sitelerine ve bilgisayarcılara bakabilirsin, benim bildiğim 15 pin SATA'dan 6 pin çevirici satan bir yer yok ama bu hiç olmadığı anlamına gelmiyor. Bulamazsan @MF'ın dediği gibi molex'i 6 pin'e çeviren bir ürün işini görür sanırım.
İnternet sitelerine ve bilgisayarcılara bakabilirsin, benim bildiğim 15 pin SATA'dan 6 pin çevirici satan bir yer yok ama bu hiç olmadığı anlamına gelmiyor. Bulamazsan @MF'ın dediği gibi molex'i 6 pin'e çeviren bir ürün işini görür sanırım.