15 PM vs S24 Ultra

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Birkaç farklı sorum olduğu için başlığa sığdıramadım ve bu şekilde yazdım.

Şuan Samsung S24U kullanıyorum yurt dışı.
Nedenini bilmiyorum ama bazen telefon anlamsız şekilde kasıyor. Anlık takılma falan değil baya kasma yani, ana ekranı sağa sola kaydırırken çok oluyor özellikle. Sık kullandığım uygulamalarda da oluyor. Bu kasma her zaman olmuyor ara sıra oluyor.
Ya yazılım kaynaklı ya da virüs diye düşünmek istiyorum başka seçenek gelmedi aklıma, çünkü bu ayarda bir telefonun kasması saçma geliyor.
Sorunu nasıl tespit edebilirim acaba ?

Şuan kendi telefonumu yurt dışı 15 PM ile takaslama fırsatım var. Sizce bu takas mantıklı olur mu ?
Yoksa telefonumu satıp üste para ekleyip 16 PM almak daha mı mantıklı olur ?
Üçüncü seçenek ise 2 ay daha bekleyip S25U almak.

Android telefonlar ne yaparsa yapsın IOS'daki optimizasyonu sağlayamıyor maalesef. O ayarda bir telefonun en az 6 - 7 sene götürmesi gerekiyor, dediğiniz gibi kasması saçma. 16PM alma imkanınız varsa en iyi seçenek 16PM olur.

S24u ile 15pm neredeyse aynı güce sahipler fakat 16pm e geçerseniz o zaman gerçekten performans artışı olur o yüzden iPhone 16pm ye geçmenizi tavsiye ederim.

Dediğim gibi virüs veya yazılım dan şüphem var.
Normal de yaz sıcağında bile bana mısın demeyen bir telefondu, ne olduysa kış güncellemesinden sonra oldu.

Eğer telefondan memnunsanız Android seviyorsanız 15pm yerine telefondaki sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz ama 16pm ye geçebilecek bütçeniz varsa ve Android'den memnun değilseniz 16pm geçin.

S24u ile 15pm neredeyse aynı güce sahipler fakat 16pm e geçerseniz o zaman gerçekten performans artışı olur o yüzden iPhone 16pm ye geçmenizi tavsiye ederim.

O seviyedeki cihazlarda günlük kullanımda performans farkı hissedilmez.

Yazılım sorunları mevcut şu anda. Sondan bir önce gelen güncelleme ile sorunlar başladı dediğiniz gibi. İlerideki güncellemeler ile düzelmesi gerekiyor fakat Samsung'a pek güvenmiyorum artık. İmkânınız varsa değişin derim; daha iyi bir cihaz 15 PM.

Açıkcası telefondan memnunum.
Sorunu önce tespit etmem lazım ama nasıl yapıcam bilemiyorum.
Direkt hard reset atsam çözülür diye düşünüyorum ama veri yedeklemekle uğraşmaya vaktim olmuyor.

Sizde de aynı sorunlar var sanırım ?
Donanımsal sorun vardır diye korkuyordum benim cihaz da malum yurt dışı cihaz.

Açıkçası telefondan memnunum.
Sorunu önce tespit etmem lazım ama nasıl yapacağım bilemiyorum.
Direkt hard reset atsam çözülür diye düşünüyorum ama veri yedeklemekle uğraşmaya vaktim olmuyor.

Samsung konusunda çok bir bilgim olmadığı için yardım edemiyorum ama direk bu başlık ile bir konu açarsanız yardımcı olacaklardır gayet kaliteli bir cihazınız var eğer ekosistem falan yoksa 15pm geçmek saçma olur, kameraya falan önem veriyorsanız 16pm geçebilirsiniz.

Hocam donanımsal olarak o seviyedeki bir cihazın kasması imkansıza yakın.

Cihaz ayarindan ramı hafıza yazar dokun temizlersen hızlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…