15 Pro kronik sorunlu mu ve alınır mı?

XeNa34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gündür 15 Pro almayi düşünüyorum internette birçok yorum okuyorum şikayetçi olan çok insan var ona yakında olmayan da var bu yüzden karar vermekte zorluk çekiyorum ısınma sorunu pil sorunu sağlamlık sorunu bazen performans sorunu gibi başlıklar altında insanlar şikayetde bulunmuşlar bununla birlikte bunları yaşamayanlar da var. Ben kendim 14 Pro kullanıcısıyım cihazım gayet performanslı güzel çalışıyor pil 88 de olmasına rağmen 1.5 güne yakın şarjı gidiyor aslında cihazımdan çok memnunum hiçbir sorun problem yaşamadım bu zamana kadar aslında 14 Pro ile arasında çok büyük farklar da barındırmıyor ama Apple Pro cihazlar da bir üst model çıktığında bir altının üretimini durduruyor bu da piyasasını yüksek tutuyor cihazın o yüzden 14 Pro'dan 15 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Yorumlarınızı deneyimlerinizi bekliyorum.

Ooo telefon bayağı yeniymiş. Zaten 15 ile 14 ile pek de bir fark da yok. Parayı çöpe atmak olur benim düşüncem. Bir de şu arka kısmı çok eleştiriliyor, benim arkadaşınki tek düşmede kırıldı.

Evet araştırdığımda o konuda çok eleştirilmiş 14 Pro'nun kasa hissiyatı 15 Pro'ya göre daha sağlam hissettiriyor daha dayanıklı hissi veriyor belki de öyledir ama Apple açıklamasına göre de titanyum daha dayanıklı diyor anlamadım

Evet araştırdığımda o konuda çok eleştirilmiş 14 Pro'nun kasa hissiyatı 15 Pro'ya göre daha sağlam hissettiriyor daha dayanıklı hissi veriyor belki de öyledir ama Apple açıklamasına göre de titanyum daha dayanıklı diyor anlamadım
Arkası titanyum ancak %100 titanyum değil. (mesela Xiaomi 14 Ultra %100 titanyum) Ayrıca dışarıdaki kısım titanyum değil cam. Camın arkasında titanyum var.

Anladım yani 14 Pro'dan 15 Pro'ya geçmeye gerek yok diyorsun sanırım çünkü 2.el 14 proma telefoncu 48k teklif ediyor 15 Pro'ya geçmek içinde 17-18k fark vermem gerekiyor açıkçası

iPhone 15 Pro= iPhone 14 Pro S eski adlandırmayla. Cihazınızdan gayet memnunsanız elbette gereği yok. Zamanında iPhone 7'yi verip iPhone 8 almak gibi bir şey bu durum. O zamanki geçişle bu seneki geçiş aynı. Her neyse size önerim 16 Pro modelini beklemenizdir. 16 Pro'ya sızıntılara göre baktığımızda (artık sızıntılar pek de şaşmaz) geçilir. Tabii ki bütçeyi de ona göre ayarlamalısınız ancak döviz çok zıplamazsa aşağı yukarı 15 Pro fiyatıyla yakın olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı