15 Pro Max alınır mı?

Şu an ne kullanıyorsunuz?
Galaxy S8.

Hocam yurt dışından alacağım o yüzden fiyat önemli değil.

Vergi telefonun fiyatından fazla.

İki düşünceyle alabilirsin. 2 yıl sonra yeni bir telefon alırsam sattığımda fazla değerini kaybetmesin. Ya da 5-6-7 yıl uzun bir yolculuğa çıkayım.
Şuan S8 kullanıyorum ve 2018'de almıştım. Yani bunu da aynı şekilde uzun bir süre kullanırım.

Vergi telefonun fiyatından fazla.
Yurt dışından alacağım için buradaki fiyatı önemli değil.

S23U ile 14 PM aynı fiyatta ancak Türkiyede öyle mi? Hayır. Olması gereken fiyat bu değil.
@Montyxss Hocam kimisi telefon yanıyor diyor, kimisi aslında çok ısınmıyor ama sıcak hissettiriyor diyor, kimisi ısınma problemi yok diyor. Siz ne zaman alacaksınız?

14 Pro Max alın hocam bence ya da S23 Ultra.

Selam, IP 15 Pro Max hakkında bir sürü inceleme videosu paylaşıldı. Fakat bazıları çok iyi bazıları vasat diyor. Sizce hangisi? Açıklamalı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.

S24 bekle alma iPhone 15 Pro Max.

Yılbaşı

14 Pro Max alın hocam bence ya da S23 Ultra.
Sızıntıları çıkar herhalde yakında 24U'nun. Fakat S23U'da da aynı problem var benim için, ekranı çok büyük. Biraz daha küçük olsaydı düşünmezdim bile. Yani ekranı günlük kullanım için uygun değil bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…