15 Pro Max ekrandaki çizikler sorun yaratır mı?

KeremEfe

Hectopat
15 Pro Max ikinci el cihaz bakıyorum. Bu cihaz için konuştuk, ekran koruyucu altında çizik var dedi ve resim attı; bu şekilde görünüyor. Işık altında böyle göründüğünü söyledi. Resimler de bu şekilde. Dinamik adanın üzerinden geçiyor sanırım. Bu bir sorun yaratır mı? Ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-12-10 at 22.18.19.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-10 at 22.18.19.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 21
  • WhatsApp Image 2025-12-10 at 22.18.18.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-10 at 22.18.18.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 22
Makul bir fiyat verdi. Çizik olduğunu söylemişti ama dinamik ada üzerinden geçtiğini ilk başta fark etmemiştim. Kozmetik görünüm dışında herhangi bir negatif tarafı olur mu, bir sorun yaratır mı?

Makul bir fiyat verdi. Çizik olduğunu söylemişti ama dinamik ada üzerinden geçtiğini ilk başta fark etmemiştim. Kozmetik görünüm dışında herhangi bir negatif tarafı olur mu, bir sorun yaratır mı?

Hayır tabii ki de yaratmaz. Ama bayağı ucuza almanız lazım böyle bir telefonu, sıkıntı olmasa bile alıcı kitlesi garip olduğu için satarken zor olur. Sizde yapabildiğiniz kadar üzerine pazarlık yapın.

Değişen bir parça olmadığını ve cihazın açılmadığını söyledi. Video istedim ve belirttiğim gibi benimle paylaştı. Ekran kalitesinin WhatsApp’tan dolayı kötü göründüğünü ise ben sormadan iletti. Videoyu ekliyorum. Detaylı inceleyeceğimi söyledim, o da kabul etti. Rica etsem siz de inceler misiniz? Gözünüze çarpan bir şey var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı