15 Pro Max her zaman açık ekran şarj yiyor

Merhaba, 1 aydır 15 Pro Max kullanıyorum. Telefonun her zaman açık ekran özelliği açıkken gün içinde şarjı %100'den 30'lara kadar, açık değilken de gün sonuda şarjın 80 olduğunu fark ettim. Bir özelliğin bu kadar şarj yemesi normal mi acaba? Samsung'da bu kadar yemiyordu. Acaba güncellemelerle düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin cihazda baska bir sey var hocam bu degerler kesinlikle normal degil. 15 Pro kullaniyorum her zaman acik ekran da acik. Hic bu seviye azalmadi sarjim hatta sarja etki bile etmiyor diyebilirim bende.

Ekran kullanım sürelerin aynı mı? Bence değil ve sağlıklı bir test yapılmamış gibi geldi. Bende 15 Pro Max kullanıcısıyım zaman zaman açıp kapatıyorum böyle bir fark ile karşılaşmadım. Tuhafmış. Bu testi yaptığında Pil kısmından detaylı görseller paylaşmanı rica ederim.

Gün sonu diyerek test etmek çok doğru değil. Ekranın o günkü kullanımda % kaç ve kaç dk olduğunu kayıt altına almak gerekli.

Tamam o şekilde bi kontrol edeyim tekrardan yazarım.

Tamam o şekilde bi kontrol edeyim tekrardan yazarım.
Kesinlikle. Elinde en azından veri olur. Ekran kullanımın aynı olur. uygulama kullanımın aynı olur. Buna istinaden bizde bir yorum yaparız. Sen 1 gün 3 saat kullanırsın oyun oynarsın. 1 gün 3 saat kullanırsın sadece arama yaparsın. Gün bazlı kıyas çok yanıltır.

En güzeli sakin bir günde. Gündelik şekilde kullanımın. Aynısını 2. gün taklit etmen. Akabinde elinde aynı kullanımda 2 veri olacak. Kıyaslarsın. Pil sekmesinden de ekran kullanım süreni veya uygulama kullanım süreni de kontrol ederek kullanırsan aynı kullanımı tutturursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…