15 Pro Max vs 16 Pro Max

Makaleler
1
Yer
Antalya
Selamlar dostlar. Yurt dışı 15 Pro Max alma planım var. Sizce 16 Pro Max'ı beklemeli miyim? Ne zamana satışa çıkar ya da TR'de yurt dışı olarak ne zamana gelir? Şu anda 15 Pro Max yurt dışı fiyatları 43K civarında. Sizce beklemeye değer mi yoksa 15 Pro Max alıp geçeyim mi? Normalde 15 Pro alacaktım. Pil ömrünün iyi olmadığını söylediler bütçemi zorlayarak 15 Pro Max almayı planadım.

Yurt dışı olayını nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz. çoğu kişi yurt dışından getiritiyor ama birkaç ilanda mesela 2. aya kadar açık diyor. yorumlarda da tekrar açılmayacak yazmışlar. kapanana kadar kayıt yaptırmazsan geri açılmıyormuş.

Beklenmez.

Bir süre sonra yurtdışına gideceğim orada yerleşik hayata geçeceğim. Türkiye'ye arada bir geleceğim için pek sorun olacağını düşünmüyorum.

Ne yazık ki 1300 dolar olacak fiyatı Türkiye'ye 100.000 TL'den giriş yapması bekleniyor

Eğer 1300 dolar gibi bir fiyata çıkacaksa TR'de yurtdışı cihazı 50k dan aşağı olmaz sanırım. Bütçemi zorlayarak 40k civarına çıkardım. Öyleyse 15 pro max daha iyi olur sanırım. Çıktığında doların ne olacağı da belli değil her geçen gün zam geliyor yd modellerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…