15 Pro'dan yükseltme yapmaya değer mi?

Rowns

Hectopat
S23'ten 15 Pro'ya geçtim yakın zamanda. Ama elime yine bir nakit geçti. 17 Pro'ya ya da 16 Pro'ya geçsem bir fark hisseder miyim? Günlük kullanıcıyım oyun vesaire oynamıyorum.

S23'ten 15 Pro'ya geçtim yakın zamanda. Ama elime yine bir nakit geçti. 17 Pro'ya ya da 16 Pro'ya geçsem bir fark hisseder miyim? Günlük kullanıcıyım oyun vesaire oynamıyorum.
Hissetmessiniz.

Hayır. Süs niyetine bir tane kamera butonu ekleniyor. Geniş açı kamera megapikseli artıyor. Bunlar dışında bir farkı yok. Değmez.

Kesinlikle hissedersin, toplum içinde itibar ve öncelik görürsün,17 pro bir çok kapıyı ardına kadar açar, s..bucksta sipariş verirken ayrıcalıklı hissedersin, sokak röportajlarında çıkar telefonu dediklerinde bir ışıltı yayarsın , yani bunlar dışında teknik olarak üstteki yorumlar gerektiği gibi cevaplamış, kendilerine katılıyorum.

Oyun bile oynasanız gram gereksiz geçmek. Mobilde pek de oyun seçeneği yok zaten. Performansı bile hissedemezsiniz desek yeridir. Para harcamaktan başka bir şey olmaz.

15 Pro'dan 13 Pro'ya düşsen bile hissetmezsin inan.

13 Pro‘dan 15 Pro‘ya geçtiğim zaman bir fark hissetmiştim, 15 Pro‘dan 17 Pro‘ya geçtim evet kamerada iyileştirmeler olmuş ama o kadar genel olarak bir fark hissetmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…