S23'ten 15 Pro'ya geçtim yakın zamanda. Ama elime yine bir nakit geçti. 17 Pro'ya ya da 16 Pro'ya geçsem bir fark hisseder miyim? Günlük kullanıcıyım oyun vesaire oynamıyorum.
S23'ten 15 Pro'ya geçtim yakın zamanda. Ama elime yine bir nakit geçti. 17 Pro'ya ya da 16 Pro'ya geçsem bir fark hisseder miyim? Günlük kullanıcıyım oyun vesaire oynamıyorum.
Kesinlikle hissedersin, toplum içinde itibar ve öncelik görürsün,17 pro bir çok kapıyı ardına kadar açar, s..bucksta sipariş verirken ayrıcalıklı hissedersin, sokak röportajlarında çıkar telefonu dediklerinde bir ışıltı yayarsın , yani bunlar dışında teknik olarak üstteki yorumlar gerektiği gibi cevaplamış, kendilerine katılıyorum.
Oyun bile oynasanız gram gereksiz geçmek. Mobilde pek de oyun seçeneği yok zaten. Performansı bile hissedemezsiniz desek yeridir. Para harcamaktan başka bir şey olmaz.
13 Pro‘dan 15 Pro‘ya geçtiğim zaman bir fark hissetmiştim, 15 Pro‘dan 17 Pro‘ya geçtim evet kamerada iyileştirmeler olmuş ama o kadar genel olarak bir fark hissetmedim.