15 Pro'dan yükseltme yapmaya değer mi?

17 proda alimünyum hissini iliklerine kadar hissedeceksin : ) Şaka maka bir yana 17 pro alanlar kalite hissinde ciddi hayal kırıklığına uğradığını söylüyorlar.Cihazın güzel 18 serisini bekle bence.

Herhangi bir sıkıntın yoksa 15 proyla ilgili 18 hatta 19 bile beklenebilir olduğunu düşünüyorum. Duraklama döneminde gibi bi şey bence akıllı telefon piyasası. Artık her sene yeni model çıkarttıkları için onlar bile zorlanıyor bence inovasyon yapalım edelim derken yapacak bi şey kalmadı. İşte apple bile katlanabilir yapcak. Bence gereksiz katlayıp ne olcaksa sanki bilgisayar var televizyon var hepimizde büyük ekran istedik mi oraya da yansıyor iki saniyede. Apple belki sadece z flip gibi yapar gerçi. Z fold değil de. Bunların dışında da yavaş yavaş yapay zekayla ilgili bi şeyler yapmaya çalışıyorlar. O yüzden ben beklerdim gelecek cihazı baktım yine bi şey yok 19 da değiştirirdim. 3-4 üst modelde bir ideal zaten
Hardware plus ın 15 pm -16 pm -17 pm kamera karşılaştırma videosunu izle youtubedan hiç gerek olmadıgını göreceksin. Bataryan dışında günlük kullanıcı için seni aman aman mutlu edecek bi şey görmüyorum

Dostum bu telefonlar gecmiste de pahaliydi, simdide pahali, gelecekte de pahali olacak. Acele etmenin mantigi yok yani.
15 Pro gunumuzde hala oldukca ust segment bir telefon, yazilim destegi kesilene kadar da oyle kalacagini dusunuyorum.
Bence parani farkli sekilde daha mutlu olabilecegin bir alanda degerlendirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…