16 yaşındayım. 15 tatilde çalışabileceğim iş arıyorum bir türlü bulamadım. Buraya yazmak istedim. Kafe veya restorantta çalışmak istemiyorum. 2 senedir düzenli spor yapıyorum o yüzden taşıma gibi işler daha iyi olur benim için. Nasıl bulabilirim?
16 yaşındayım. 15 tatilde çalışabileceğim iş arıyorum bir türlü bulamadım. Buraya yazmak istedim. Kafe veya restorantta çalışmak istemiyorum. 2 senedir düzenli spor yapıyorum o yüzden taşıma gibi işler daha iyi olur benim için. Nasıl bulabilirim?
2 haftalığına alırlar mı bilmiyorum ama inşaatta demircilerin ya da kalıpçıların yanında çalışabilirsin. İyi para var.
2 haftalık bir iş bulmanız imkansız gibi. Belki bir akrabanızın yanında çalışabilirsiniz.Oralardan iş bulmayı denerim ama imkansız gibi.
çevreye akrabalara haber ver en iyisi bu16 yaşındayım. 15 tatilde çalışabileceğim iş arıyorum bir türlü bulamadım. Buraya yazmak istedim. Kafe veya restorantta çalışmak istemiyorum. 2 senedir düzenli spor yapıyorum o yüzden taşıma gibi işler daha iyi olur benim için. Nasıl bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.