Ediyor girl Centipat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2025 #1 Merhaba, 9.sınıf öğrencisiyim. e-Okul'da nakil işlemi yapamıyorum. Bu neden oluyor?
topraklantz Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2025 #2 Ediyor girl dedi: Merhaba, 9.sınıf öğrencisiyim. e-Okul'da nakil işlemi yapamıyorum. Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... MEB Öğrenci Nakil İşlemi burası olabilirmi
Ediyor girl dedi: Merhaba, 9.sınıf öğrencisiyim. e-Okul'da nakil işlemi yapamıyorum. Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... MEB Öğrenci Nakil İşlemi burası olabilirmi
Ediyor girl Centipat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2025 #3 topraklantz dedi: MEB Öğrenci Nakil İşlemi burası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oradan yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Bir uyarı geliyor.
topraklantz dedi: MEB Öğrenci Nakil İşlemi burası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oradan yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Bir uyarı geliyor.
topraklantz Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2025 #4 Ediyor girl dedi: Oradan yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Bir uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... resmini atarmısın
Ediyor girl dedi: Oradan yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Bir uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... resmini atarmısın