T Technologys Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 72 15 Ocak 2024 #1 15 tatilde nakiller açılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2024
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #2 Normalde her ayın son haftası nakiller açılıyor diye biliyorum. Kasımdan önce haftalıktı.
S Syroxq Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 207 Çözümler 4 15 Ocak 2024 #3 Buradaki kimsesinin bunu bileceğini sanmıyorum öğretmenine veya okul müdürüne sorabilirsin.
T Technologys Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 72 15 Ocak 2024 #4 Syroxq dedi: Buradaki kimsesinin bunu bileceğini sanmıyorum öğretmenine veya okul müdürüne sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onlarda bilmiyor sordum bugün ruzgaew dedi: Normalde her ayın son haftası nakiller açılıyor diye biliyorum. Kasımdan önce haftalıktı. Genişletmek için tıkla... Okulların kapanmasına az kaldığı için kapandı nakiller
Syroxq dedi: Buradaki kimsesinin bunu bileceğini sanmıyorum öğretmenine veya okul müdürüne sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onlarda bilmiyor sordum bugün ruzgaew dedi: Normalde her ayın son haftası nakiller açılıyor diye biliyorum. Kasımdan önce haftalıktı. Genişletmek için tıkla... Okulların kapanmasına az kaldığı için kapandı nakiller