15 tatilde nasıl çalışılır?

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben 12. sınıf YKS öğrencisiyim ve TYT netim çok kötü ortalama olarak 30-40 net bandındayım ve bunun tamamı Türkçe ve sosyalden geliyor dil bilgisi bilmememe rağmen Türkçem 24-27 net arası sosyal de 10-11 net geliyor. Matematiğim ilk 12 konu temelim var ama hiç soru çözmediğim için sadece kuralları biliyorum. Sizce bu sürede yani 15 tatil de sadece matematik Türkçe ve sosyal odaklı mı gitmeliyim yoksa fen Türkçe matematik sosyal karışık mı gitmeliyim? Sayısal 150 bin hedefim var okul varken 4-5 yokken 7-8 saat çalışıyorum.

Günlük problemler (direkt problemler fasikülü alın) ve paragraf çözmelisiniz öncelikle. Türkçede dil bilgisinde ana konulardan başlayabilirsiniz noktalama gibi. Matematikte ise ilk 12 konuda bilginiz tam ise soru bankası alarak soru çözmeye başlayabilirsiniz. Eğer 10 civarında net yapabilecek düzeyde iseniz orijinal alabilirsiniz gözünüzü korkutmasın önceki senelere nazaran kolaylaştırıldı ve sarı testleri gayet kazanım kavrama. Daha kolayını isterseniz mikroorijinal bakabilirsiniz fakat sonrasında orijinal - 345 - Bilgi Sarmal - 3D gibi yayınlardan bir tane daha almanız lazım. Sosyale gelirsek bence çalışmaya gerek yok son 1 ay gibi her dersin ana konularına bakılabilir eğer paragrafınız iyiyse sosyal de belli seviyenin üstünde geliyor zaten. Hızlıca net kazanmak istiyorsanız fene bakmanız lazım. Kimya - fizik - biyoloji üçlüsünü ayrı ayrı bitirin hepsine bir anda başlamayın. Önerebileceklerim bunlar diyebilirim. AYT konusunu ise hiç açmadık nispeten düşük hedefiniz var diye fakat bomboş da olmamalı tabii ki de bir yandan da AYT çalışmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı