15 tatilde ne yapıyorsunuz?

spec_haze

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
RX 6600
Gigabyte a320m-s2h
Corsair Vengeance 8x2 3000mhz
Arkadaşlar 15 tatilde babaanneme geldik internet yok, çok sıkıldım son kalan mobil verim ile size soruyorum 15 tatilde napıyorsunuz/neredesiniz?

Sabah kalk dershaneye git eve 5'te gel, ders çalış saat 7 buçuk yemek ye yarım saat Instagram molası 8 buçukta çay koyuyor annem onu içip gece 12'ye kadar telefon. YKS'ye hazırlanan birinin maksimum rutini maalesef. Tatil falan imkansız zaten bu hafta sonu köye gideriz o olur en fazla.

Arkadaşlar 15 tatilde babaanneme geldik internet yok, çok sıkıldım son kalan mobil verim ile size soruyorum 15 tatilde napıyorsunuz/neredesiniz?
Evdeyim. Hatta 2 haftadır evdeyim. Sınavdan sonraki hafta 9-13 Ocak arası hasta olduğum için hafta boyu okula gitmedim. Zaten 15 Ocak'ta son hafta idi ve sadece Pazartesi ve Salı gittim sonraki günler yok yazmıyorlar diye gitmedim. Karneye gitmeye bile üşendim. 2 haftada 6 sezon Better Call izledim ve bu sabah diziyi bitireceğim. Ondan sonrasına bakacağım. Elimde bir kaç oyun var onlara bakacağım.

Evdeyim. Hatta 2 haftadır evdeyim. Sınavdan sonraki hafta 9-13 Ocak arası hasta olduğum için hafta boyu okula gitmedim. Zaten 15 Ocak'ta son hafta idi ve sadece Pazartesi ve Salı gittim sonraki günler yok yazmıyorlar diye gitmedim. Karneye gitmeye bile üşendim. 2 haftada 6 sezon Better Call izledim ve bu sabah diziyi bitireceğim. Ondan sonrasına bakacağım. Elimde bir kaç oyun var onlara bakacağım.
Hocam benimle aynı şeyleri yaşamışsınız. Sınavdan sonra okula bende gitmedim karne almaya bile.

16 yaşındayım Kalkış 8:35 9:00 yemek 10:00 ve akşam 12:00 a kadar bilgisayarda projelere bakıyorum müşterilere hizmet veriyorum iş alıyorum çalışıyorum boş geçmiyor buda en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı