15 tatilde oyun oynamak için PC game Pass alınır mı?

1 dönemdir deneme quiz sınav cidden çok bunaldım ve kimyadan kaldım belgede alamıyorum ama umurumda değil biraz oyun oynamak istiyorum ama oyun fiyatları çok pahalı PC game Pass almaya değer mi? 210 TL içindeki oyunlar beni tatmin eder mi? Sistem özellikleri: i3 13100F 16 GB RAM Arc A750 her oyunu kaldıracağını düşünüyorum. Sistemde şu anda 355 GB yer var internet hızı da 110/50 mgbit. Game Pass oyun tavsiyelerinize not alırım.

1 dönemdir deneme quiz sınav cidden çok bunaldım ve kimyadan kaldım belgede alamıyorum ama umurumda değil biraz oyun oynamak istiyorum ama oyun fiyatları çok pahalı PC game Pass almaya değer mi? 210 TL içindeki oyunlar beni tatmin eder mi? Sistem özellikleri: i3 13100F 16 GB RAM Arc A750 her oyunu kaldıracağını düşünüyorum. Sistemde şu anda 355 GB yer var internet hızı da 110/50 mgbit. Game Pass oyun tavsiyelerinize not alırım.

Sizdeki sistemin aynısı bende var ayrıca çoğu pyunu orta yüksek ayarlarda oynarsınız. Bende de game Pass var açıkçası oynanırsa Call of Duty Assassin's Creed serileri Forza Horizon ve FIFA battlfield gibi oyunlar oyananbilir sizin zevkinize kalmış ben FIFA ve CoD oynadım gayet de başarılıydı özellikle CoD yüksek ayarlarda oynadım ve herhangi bir kasma olmadı. Soracağın soru varsa yardımcı olurum.

Sizdeki sistemin aynısı bende var ayrıca çoğu pyunu orta yüksek ayarlarda oynarsınız. Bende de game Pass var açıkçası oynanırsa Call of Duty Assassin's Creed serileri Forza Horizon ve FIFA battlfield gibi oyunlar oyananbilir sizin zevkinize kalmış ben FIFA ve CoD oynadım gayet de başarılıydı özellikle CoD yüksek ayarlarda oynadım ve herhangi bir kasma olmadı. Soracağın soru varsa yardımcı olurum.

Parasına değer yani FPS'de de sıkıntı olmayacağına göre 1 aylık alacağım.

Bence alınmaz. Hikayeli oyunların çoğu 10 saatten aşağı değil. Her gün bir oyun bitirmeyeceğinize göre, 2 hafta için alınmaz. İçinde çok fazla güzel oyun var ama süre kısıtlı. Yaz tatili olsa düşünmeden.

Otur, ders çalış; boşver oyunu :D Game Pass alabilirsin ama tam tadını alamadan tatilden çıkmış olacaksın. Bunu bilerek alırsan, eğer 15 tatilde sadece 1 oyun oynayacaksan, CS ve MC'yi öneririm; tatilde rahatça oynanır, akıp gider. Eğer hikaye oyunları tercih edeceksen, Call of Duty ve Battlefield serilerini tavsiye ederim. Bu dediklerimden sadece birkaçını Game Pass'te bulabilirsin. Şimdi 'Game Pass alınır mı?' sorusuna gelecek olursak, bence alınmaz. Çünkü Battlefield ve futbol oyunları dışında çok fazla seçenek yok, bir de Fallout gibi oyunlar var. Sana tavsiyem, eğer oynamadıysan, Call of Duty serisini oyna.

Peki ne yapacağım koskoca 18 günde başka tavsiyeniz var mı?
Ders çalışabilirsin, spora yazılabilirsin, param yok diyorsan sabah veya akşam olmak üzere kondisyon amaçlı koşular yapabilirsin. Ya da game pass aralarak geri getiremeyeceğin en önemli şey olan zamanını anlık keyfin için çöpe atabilirsin. Senin hayatını ben veya bir başkası bilemez. Ne yapıp yapamayacağını sen bilirsin. Ben sadece öneride bulunuabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı