Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 15 tatilde stajyer maaşı kesilir mi? Şu an lise son gidiyorum, maaş için ne yapmalıyım? Hazır sistem alacağım ama stajyerim, maaşım kesilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
15 tatilde stajyer maaşı kesilir mi? Şu an lise son gidiyorum, maaş için ne yapmalıyım? Hazır sistem alacağım ama stajyerim, maaşım kesilir mi?
AbdulkadirKeskin Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 689 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus Laptop 16 - E0028NT AMD Ryzen 5 5600H 25GB RAM 1TB SSD 4GB GeForce RTX 3050 Ti 16.1 inç FHD 144Hz Windows 11 Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #2 Eren 19 dedi: 15 tatilde stajyer maaşı kesilir mi? Şu an lise son gidiyorum, maaş için ne yapmalıyım? Hazır sistem alacağım ama stajyerim, maaşım kesilir mi? Genişletmek için tıkla... Kesilmez bence devam etmesi gerekiyor hocam.
Eren 19 dedi: 15 tatilde stajyer maaşı kesilir mi? Şu an lise son gidiyorum, maaş için ne yapmalıyım? Hazır sistem alacağım ama stajyerim, maaşım kesilir mi? Genişletmek için tıkla... Kesilmez bence devam etmesi gerekiyor hocam.
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #3 AbdulkadirKeskin dedi: Kesilmez bence devam etmesi gerekiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Şu zamlı stajyer maaşı ne zaman yatar. Bu ay zamlı stajyer maaşı yatarmi. Son düzenleme: 18 Ocak 2024
AbdulkadirKeskin dedi: Kesilmez bence devam etmesi gerekiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Şu zamlı stajyer maaşı ne zaman yatar. Bu ay zamlı stajyer maaşı yatarmi.
AbdulkadirKeskin Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 689 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus Laptop 16 - E0028NT AMD Ryzen 5 5600H 25GB RAM 1TB SSD 4GB GeForce RTX 3050 Ti 16.1 inç FHD 144Hz Windows 11 Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #4 Eren 19 dedi: Teşekkürler hocam. Şu zamlı stajyer maaşı ne zaman yatar. Bu ay zamlı stajyer maaşı yatarmi. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu ay zamlı yatacak şubat başında öyle olması gerekiyor çünkü zam ocakta verildi şubatta zamlı yatar
Eren 19 dedi: Teşekkürler hocam. Şu zamlı stajyer maaşı ne zaman yatar. Bu ay zamlı stajyer maaşı yatarmi. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu ay zamlı yatacak şubat başında öyle olması gerekiyor çünkü zam ocakta verildi şubatta zamlı yatar
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #5 AbdulkadirKeskin dedi: Muhtemelen bu ay zamlı yatacak şubat başında öyle olması gerekiyor çünkü zam ocakta verildi şubatta zamlı yatar. Genişletmek için tıkla... Bu gidişle ben bilgisayar almadığını ya bende şans yok artık bu hayat bıktım.
AbdulkadirKeskin dedi: Muhtemelen bu ay zamlı yatacak şubat başında öyle olması gerekiyor çünkü zam ocakta verildi şubatta zamlı yatar. Genişletmek için tıkla... Bu gidişle ben bilgisayar almadığını ya bende şans yok artık bu hayat bıktım.