Yuxi Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060-6G, Ryzen 5 5600, 16GB 3444mhz Cinsiyet Kadın 9 Ocak 2024 #11 deLoreaN dedi: Hangi şehirde yapılıyor bu turnuvalar? Genişletmek için tıkla... Istanbul/Eyüpsultan Oslo.1 dedi: Okul denen şey olunca 1-2 saat zor oynuyorsun bu tatilde insanın keyif çıkarası geliyor. Genişletmek için tıkla... Tatilde vur dibine vurabildiğin kadar okulda ödevdir derstir sınavdır vakit kalmaz 1 saat zar zor buluyordum ben.
deLoreaN dedi: Hangi şehirde yapılıyor bu turnuvalar? Genişletmek için tıkla... Istanbul/Eyüpsultan Oslo.1 dedi: Okul denen şey olunca 1-2 saat zor oynuyorsun bu tatilde insanın keyif çıkarası geliyor. Genişletmek için tıkla... Tatilde vur dibine vurabildiğin kadar okulda ödevdir derstir sınavdır vakit kalmaz 1 saat zar zor buluyordum ben.
Emyrn Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #12 TYT eksiklerimi kapatıp 1. dönem konularını tekrar etmeyi ve birkaç günlüğüne Ankara'ya gitmeyi planlıyorum. Malum YKS'ye 5 ay kaldı.
TYT eksiklerimi kapatıp 1. dönem konularını tekrar etmeyi ve birkaç günlüğüne Ankara'ya gitmeyi planlıyorum. Malum YKS'ye 5 ay kaldı.
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 9 Ocak 2024 #13 Emyrn dedi: TYT eksiklerimi kapatıp 1. dönem konularını tekrar etmeyi ve birkaç günlüğüne Ankara'ya gitmeyi planlıyorum. Malum YKS'ye 5 ay kaldı. Genişletmek için tıkla... LGS, TYT, AYT hayattan soğutuyor insanı.
Emyrn dedi: TYT eksiklerimi kapatıp 1. dönem konularını tekrar etmeyi ve birkaç günlüğüne Ankara'ya gitmeyi planlıyorum. Malum YKS'ye 5 ay kaldı. Genişletmek için tıkla... LGS, TYT, AYT hayattan soğutuyor insanı.
tsaana9 Picopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 119 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #14 Sıradan Bir Salih dedi: Benim menzum senem olduğu için denemeye giderim belki bisikleti yaptırıp 2 turlarım mahallede sizinki nedir peki? Genişletmek için tıkla... İşe gitmeyi .
Sıradan Bir Salih dedi: Benim menzum senem olduğu için denemeye giderim belki bisikleti yaptırıp 2 turlarım mahallede sizinki nedir peki? Genişletmek için tıkla... İşe gitmeyi .
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 9 Ocak 2024 #15 tsaana9 dedi: İşe gitmeyi . Genişletmek için tıkla... En mantıklısı.
Emyrn Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #16 Sıradan Bir Salih dedi: LGS, TYT, AYT hayattan soğutuyor insanı. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, Allah şu ülkeye düzgün bir eğitim sistemi nasip etsin.
Sıradan Bir Salih dedi: LGS, TYT, AYT hayattan soğutuyor insanı. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, Allah şu ülkeye düzgün bir eğitim sistemi nasip etsin.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.948 Çözümler 2 Yer İzmir 10 Ocak 2024 #17 Hiç bir şey ev spor bu kadar döngü devam .
onqyyyy Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #18 LGS için program yapıp abancaz. Şu anlık 150-210 arası soru gidiyoruz. 1. dönem fazlaca zorlamak istemedim. 2 dönem ölmek bitmek istemiyorum. Yarın denemem var inşallah iyi bir sonuç alacağım.
LGS için program yapıp abancaz. Şu anlık 150-210 arası soru gidiyoruz. 1. dönem fazlaca zorlamak istemedim. 2 dönem ölmek bitmek istemiyorum. Yarın denemem var inşallah iyi bir sonuç alacağım.