15 tatilden sonra AYT biter mi?

yıldızi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba benim şu an TYT bitti neredeyse bir haftalık konum kaldı ve denemelere geçtim.

15 tatilden sonra AYT full çalışacağım.
AYT matematik temelim var ama o kadar da değil.
AYT kimyam full, fizik ve biyolojim çok az.
Ve şu an TYT 80 civarı yapıyorum bu süreçte AYT biter mi?
Ve tavsiyeleriniz nelerdir? AYT ile ilgili.
Günlük 8 saat civarı çalışıyorum ve daha da arttıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim şu an TYT bitti neredeyse bir haftalık konum kaldı ve denemelere geçtim.

15 tatilden sonra AYT full çalışacağım.
AYT matematik temelim var ama o kadar da değil.
AYT kimyam full, fizik ve biyolojim çok az.
Ve şu an TYT 80 civarı yapıyorum bu süreçte AYT biter mi?
Ve tavsiyeleriniz nelerdir? AYT ile ilgili.
Günlük 8 saat civarı çalışıyorum ve daha da arttıracağım.
Aktif olarak TYT'de 80 net yapan biri çok çok rahat bitirir 8 saat çalışma ile.

Son düzenleme:
Hocam aslında 3D gibi zorlara girince 70 72 civarına düşüyor o biraz moral bozuyor ama teşekkürler yorumunuz için.

Teşekkürler hocam yorumunuz için.
Olsun sakın moral bozmayın. Zorlar üzerinden çalışmaya devam edin hep, sizi asıl geliştiren onlar. Ben kendi sınav senemde mesela matematik denemeleri için hep en zor fasikülleri (acil yayınlarınıkini öneririm), denemeleri çözdüm. Çözerken o kadar aşırı derecede zor geliyordu ki her bir yeni soru tipini öğrenmek çok zamanımı alıyordu. Ama işin sonunda gördüm ki sorular gerçekten abartı zorluktaymış, YKS'de bile o kadar zor 1 tane bile AYT matematik sorusu yoktu, ama en zorlarını gördüğüm için hiç zorlanmamıştım soruları yaparken. Sana önerim bu olabilir işte.

Olsun sakın moral bozmayın. Zorlar üzerinden çalışmaya devam edin hep, sizi asıl geliştiren onlar. Ben kendi sınav senemde mesela matematik denemeleri için hep en zor fasikülleri (acil yayınlarınıkini öneririm), denemeleri çözdüm. Çözerken o kadar aşırı derecede zor geliyordu ki her bir yeni soru tipini öğrenmek çok zamanımı alıyordu. Ama işin sonunda gördüm ki sorular gerçekten abartı zorluktaymış, YKS'de bile o kadar zor 1 tane bile AYT matematik sorusu yoktu, ama en zorlarını gördüğüm için hiç zorlanmamıştım soruları yaparken. Sana önerim bu olabilir işte.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam bende zaten şu an 3D ve 345 üzerinden gidiyorum ama en kısa zamanda acil yayınlarını da almayı planlıyorum teşekkürler öneriniz için bir yandan motivasyonda oldu sağ olun tekrardan.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam bende zaten şu an 3D ve 345 üzerinden gidiyorum ama en kısa zamanda acil yayınlarını da almayı planlıyorum teşekkürler öneriniz için bir yandan motivasyonda oldu sağ olun tekrardan.
345'de oldukça iyidir gayet iyi şekilde ilerliyormuşsunuz zaten. Başarılar dilerim.

345'te oldukça iyidir gayet iyi şekilde ilerliyormuşsunuz zaten. Başarılar dilerim.

Hocam son olarak bir şey sormak istiyorum siz geometriyi nasıl hallettiniz benim genel olarak geometri sıkıntı ben mesela matematiktte geometrisiz 22 25 civarı yapıyorum ama geometri bir türlü oturtamadım herhalde aceleye getirmemek gerekiyor yani komple bitirmeye çalışmak yerine sınava kadar günde 1 1.30 saat ayırmak ve süreklilik yapmak gerekiyor sizce nasıl yapılmalı.

Hocam son olarak bir şey sormak istiyorum siz geometriyi nasıl hallettiniz benim genel olarak geometri sıkıntı ben mesela matematiktte geometrisiz 22 25 civarı yapıyorum ama geometri bir türlü oturtamadım herhalde aceleye getirmemek gerekiyor yani komple bitirmeye çalışmak yerine sınava kadar günde 1 1.30 saat ayırmak ve süreklilik yapmak gerekiyor sizce nasıl yapılmalı.
Açıkçası yalan yok benimde geometrim pek iyi değildi, benim sınav senemde 8 tane geometri sorusu sormuşlardı 4 tanesini doğru cevaplayabilmiştim. Ben AYT matematiği ile geometriyi aynı anda çalışarak ilerlemiştim ama görüldüğü üzere pek mantıklı bir ilerleme olmamış gibi duruyor :D Dediğiniz gibi aceleye getirmeden sadece kafayı geometriye vererek çalışılmalı gibi sanırım.

Açıkçası yalan yok benim de geometrim pek iyi değildi, benim sınav senemde 8 tane geometri sorusu sormuşlardı 4 tanesini doğru cevaplayabilmiştim. Ben AYT matematiği ile geometriyi aynı anda çalışarak ilerlemiştim ama görüldüğü üzere pek mantıklı bir ilerleme olmamış gibi duruyor :D dediğiniz gibi aceleye getirmeden sadece kafayı geometriye vererek çalışılmalı gibi sanırım.

Geometri başa bela ya neyse hocam her şey için teşekkürler cidden çok iyi geldi sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı