Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 518 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar 15 Temmuz günü bütün stajyerlere tatil mi? Ben yeni başlayacağım sağlıkcıyım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 7 Temmuz 2024 #2 Evet. Resmi tatil.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 Başladığında çalışmaya başladığın yerdeki başında duran şefe sor. Her yerde aynı olmayabilir. Vavien. dedi: Evet. Resmi tatil. Genişletmek için tıkla... Her yerde mi tatil oluyordu? Ya ben yanlış biliyorum ya da yanlış hatırladım o zaman.
Başladığında çalışmaya başladığın yerdeki başında duran şefe sor. Her yerde aynı olmayabilir. Vavien. dedi: Evet. Resmi tatil. Genişletmek için tıkla... Her yerde mi tatil oluyordu? Ya ben yanlış biliyorum ya da yanlış hatırladım o zaman.
deepnise Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 588 7 Temmuz 2024 #4 Keşke tam anlamıyla zorunlu tatil yapsalar 15 temmuz gibi resmi günleri. Parasını veriyor (mesai) gene zorla köle gibi getirtiyor iş yerine. Gelmedin mi? Bizde zorlama olmaz diyip güle güle diyor Bayram zamanı bile böyle lanet düzen.
Keşke tam anlamıyla zorunlu tatil yapsalar 15 temmuz gibi resmi günleri. Parasını veriyor (mesai) gene zorla köle gibi getirtiyor iş yerine. Gelmedin mi? Bizde zorlama olmaz diyip güle güle diyor Bayram zamanı bile böyle lanet düzen.