B Boran1903 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Bilgisayarımın montajı var arkadaşlar merak ediyorum bugün teslim alır mıyım? Açık mıdır Vatan Bilgisayar?
Bilgisayarımın montajı var arkadaşlar merak ediyorum bugün teslim alır mıyım? Açık mıdır Vatan Bilgisayar?
U us1991 Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Boran1903 dedi: Bilgisayarımın montajı var arkadaşlar merak ediyorum bugün teslim alır mıyım? Açık mıdır Vatan Bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Açıktır hocam. Emin olmak isterseniz gideceğiniz Vatan şubesini arayabilirsiniz.
Boran1903 dedi: Bilgisayarımın montajı var arkadaşlar merak ediyorum bugün teslim alır mıyım? Açık mıdır Vatan Bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Açıktır hocam. Emin olmak isterseniz gideceğiniz Vatan şubesini arayabilirsiniz.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Tabii ki açıktır hocam.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 Boran1903 dedi: Bilgisayarımın montajı var arkadaşlar merak ediyorum bugün teslim alır mıyım? Açık mıdır Vatan Bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Açıktır az önce müşteri hizmetleriyle konuşarak PC aldım Ankara şubesinden kargolayacaklar
Boran1903 dedi: Bilgisayarımın montajı var arkadaşlar merak ediyorum bugün teslim alır mıyım? Açık mıdır Vatan Bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Açıktır az önce müşteri hizmetleriyle konuşarak PC aldım Ankara şubesinden kargolayacaklar