Ahmet Yeser Femtopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 İnternette satılan 15 TL'lik GTA V aldım, hesaba girdim oyunu indirdim, ama başkaları da kullandığı için oyundan atıyor, düzeltmenin bir yolu var mı?
İnternette satılan 15 TL'lik GTA V aldım, hesaba girdim oyunu indirdim, ama başkaları da kullandığı için oyundan atıyor, düzeltmenin bir yolu var mı?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Mart 2023 #2 Çevrimdışı oynayacaksınız. Artı 0 Eksi
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.742 Çözümler 7 11 Mart 2023 #3 Steam hesabı falan mı aldın? Öyleyse eğer aile hesabı olarak satılması muhtemel. Çevrimdışı olarak oynayabilirsin diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Steam hesabı falan mı aldın? Öyleyse eğer aile hesabı olarak satılması muhtemel. Çevrimdışı olarak oynayabilirsin diye biliyorum.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 11 Mart 2023 #4 Çevrimdışı oynarsanız herhangi bir sorun kalmayacaktır. Artı 0 Eksi
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 11 Mart 2023 #5 Notları varsa bak offline oynayabilirsiniz yazıyordur. 15TLye de gidip hesap alacağıma korsan indiririm ama neyse. Artı 0 Eksi
Notları varsa bak offline oynayabilirsiniz yazıyordur. 15TLye de gidip hesap alacağıma korsan indiririm ama neyse.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.557 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2023 #6 Ahmet Yeser dedi: başkaları da kullandığı için Genişletmek için tıkla... Zaten bu yüzden bu kadar ucuz. Birden fazla kişinin oynayabilmesi için offline oynama şartı vardır. Online giremezsiniz. Artı 0 Eksi
Ahmet Yeser dedi: başkaları da kullandığı için Genişletmek için tıkla... Zaten bu yüzden bu kadar ucuz. Birden fazla kişinin oynayabilmesi için offline oynama şartı vardır. Online giremezsiniz.
KS KS Ahmet Yeser Femtopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 Agent Phil Coulson dedi: Çevrimdışı oynarsanız herhangi bir sorun kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... The Virtuoso dedi: Steam hesabı falan mı aldın? Öyleyse eğer aile hesabı olarak satılması muhtemel. Çevrimdışı olarak oynayabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... AXCHNEER dedi: Çevrimdışı oynayacaksınız. Genişletmek için tıkla... mMichaelMYERS dedi: Notları varsa bak offline oynayabilirsiniz yazıyordur. 15TL'ye de gidip hesap alacağıma korsan indiririm ama neyse. Genişletmek için tıkla... Rockstar offline hatası alıyorum. Artı 0 Eksi
Agent Phil Coulson dedi: Çevrimdışı oynarsanız herhangi bir sorun kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... The Virtuoso dedi: Steam hesabı falan mı aldın? Öyleyse eğer aile hesabı olarak satılması muhtemel. Çevrimdışı olarak oynayabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... AXCHNEER dedi: Çevrimdışı oynayacaksınız. Genişletmek için tıkla... mMichaelMYERS dedi: Notları varsa bak offline oynayabilirsiniz yazıyordur. 15TL'ye de gidip hesap alacağıma korsan indiririm ama neyse. Genişletmek için tıkla... Rockstar offline hatası alıyorum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.313 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #8 Ahmet Yeser dedi: Rockstar offline hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Menu ekranı gelene kadar bekelyin o ekran gelince interneti kapatın ve story mod oynayın. Artı 0 Eksi
Ahmet Yeser dedi: Rockstar offline hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Menu ekranı gelene kadar bekelyin o ekran gelince interneti kapatın ve story mod oynayın.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 11 Mart 2023 #9 Ahmet Yeser dedi: Rockstar offline hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Aldın 15 TL'lik GTA 5 otur aşağı. Korsan oyun yasak ama 15TL'ye dolandırılacaksın GTA 5 alıp öpüldüğünü söylemek serbest. Ey Technopat kendine gel. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Ahmet Yeser dedi: Rockstar offline hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Aldın 15 TL'lik GTA 5 otur aşağı. Korsan oyun yasak ama 15TL'ye dolandırılacaksın GTA 5 alıp öpüldüğünü söylemek serbest. Ey Technopat kendine gel.
xPhoenix Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #10 mMichaelMYERS dedi: Aldın 15 TL'lik GTA 5 otur aşağı. Korsan oyun yasak ama 15TL'ye dolandırılacaksın GTA 5 alıp öpüldüğünü söylemek serbest. Ey Technopat kendine gel. Genişletmek için tıkla... Adam doğru düzgün yaşadığı problemi dile getirmiş, artislik taslamanın manası yok gibi. Artı 0 Eksi
mMichaelMYERS dedi: Aldın 15 TL'lik GTA 5 otur aşağı. Korsan oyun yasak ama 15TL'ye dolandırılacaksın GTA 5 alıp öpüldüğünü söylemek serbest. Ey Technopat kendine gel. Genişletmek için tıkla... Adam doğru düzgün yaşadığı problemi dile getirmiş, artislik taslamanın manası yok gibi.