KetumEmir Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 375 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2017 #1 Yine tuhaf bir konuyla karşınızdayım. Bugün Ömer Rıdvan-ÖRKO kanalını inceliyoruz. Bu kardeşimiz hurdacılardan aldığı parçalarla ucuz sistemler topluyor. Bakmanızı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yine tuhaf bir konuyla karşınızdayım. Bugün Ömer Rıdvan-ÖRKO kanalını inceliyoruz. Bu kardeşimiz hurdacılardan aldığı parçalarla ucuz sistemler topluyor. Bakmanızı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #2 GTA SA'da bilgisayar donunca videoyu yarım bırakıp gülme arası verdim Sonra da izlemedim zaten
Leon S. Kennedy Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 264 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2017 #3 CS:GO daha pahalı D:
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 8 Şubat 2017 #4 Bence örnek alinasi bir video olmus, elinize emeginize saglik gencler. Bu arada HDD'den gelen tikir tikir sesleri bile özlemisim.
Bence örnek alinasi bir video olmus, elinize emeginize saglik gencler. Bu arada HDD'den gelen tikir tikir sesleri bile özlemisim.
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #5 Ekran kartında belleğin önemli olmadığını öğrense daha iyi olacak
KetumEmir Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 375 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2017 #6 Bence saçma video çekerek ünlenenlerden daha iyiler. Sonuçta içeriği üretmek için her tarafı dolaşıp parça arıyorlar. Arkadaşları takdir ediyorum.
Bence saçma video çekerek ünlenenlerden daha iyiler. Sonuçta içeriği üretmek için her tarafı dolaşıp parça arıyorlar. Arkadaşları takdir ediyorum.
1 129437 Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 1.287 Çözümler 1 11 Şubat 2017 #7 Bu arkadaşı seviyorum. Bütçeyi yetmeyenler için uğraşıyor.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #8 Şöyle bir sorun var ki yaptığı sistemleri kimse alamıyor :/ Sadece kendisi için topluyor.
KetumEmir Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 375 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2017 #9 Sonuçta bir uğraş belkide başkalarına satıyordur. Happy Whells oynayıp küfürler etmekten iyidir.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #10 KetumEmir dedi: Sonuçta bir uğraş belkide başkalarına satıyordur. Happy Whells oynayıp küfürler etmekten iyidir. Genişletmek için tıkla... Onları insan sıfatına koymak suç. Birazda donanım bilgisi olsa anlıyacağıma ama tartışmaya gerek yok
KetumEmir dedi: Sonuçta bir uğraş belkide başkalarına satıyordur. Happy Whells oynayıp küfürler etmekten iyidir. Genişletmek için tıkla... Onları insan sıfatına koymak suç. Birazda donanım bilgisi olsa anlıyacağıma ama tartışmaya gerek yok