%15 Vücut yağ oranı %10'a ne kadar sürede düşürülür?

Hocam yanlış anlama, sadece gözden kaçırdığım varsa yardımcı olayım diye soruyorum. Daha önce de sormamış mıydın(anlayışına sığınıyorum)

Günlük 500 kalori açığı verirsen 7000 kalorinin de yaklaşık bir kiloya tekabül ettiğini düşünürsek, 2 haftada yaklaşık 1 kilo verip optimal şekilde yağ yakarsın. (Obezite veya çok kilolu istisnai durumları hariç tutuyorum)

Günlük 500 kalori açığı verirsen 7000 kalorinin de yaklaşık bir kiloya tekabül ettiğini düşünürsek, 2 haftada yaklaşık 1 kilo verip optimal şekilde yağ yakarsın. (Obezite veya çok kilolu istisnai durumları hariç tutuyorum)

Kiloda sabit durdum veremiyorum kalori açığı olmasına rağmen

Hocam yanlış anlama, sadece gözden kaçırdığım varsa yardımcı olayım diye soruyorum. Daha önce de sormamış mıydın(anlayışına sığınıyorum) pardon hocam sormuşum bu aralar kafam iyice dağınık kusura bakmayın

Kiloda sabit durdum veremiyorum kalori açığı olmasına rağmen
Rutini boz hocam, metabolizmayı şaşırt. Off günün var mı mesela? Hep aynı şeyleri yiyorsan yediklerini değiştirmeyi deneyebilirsin. Kiraz sapı çayı öneririm, faydasını görürsün. Çok da üstüne düşme, mental olarak yorar. Stres de işine çomak sokar unutma. Vücut sağlığı ve kafa sağlığını dengeli tutmakta fayda var :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı