15 yaş için sitelerden alısveris yapılabilecek kart onerisi

Kliv

Hectopat
Daha fazla  
İtem satıstan hesap alacaktım. 18 yas altı olduğum için kabul etmedi. Aile izni olmadan alısveris yapabileceğim kart var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paycell öneririm.

Hadi. Fakat yatırdın mı, daha çekemiyorsun. Reşit olduğunu doğrulaman lazım.

Aile izinsiz sitelerden alısveris yapılıyor mu?

2500 TL'ye kadar evet onun haricinde aile onayı gerek. Aile onayı benim zamanımda sadece veli telefon numarasını ve T.C.'sini veriyorsun, ardından o telefon numarasından bir numaraya SMS atıyorsun onaylanıyordu. Değişti mi bilmiyorum. IBAN filan da veriliyor cashback de kampanyalardan aratırsan bulabilirsin.

Ben itewm satıstan 15TL'ye random hesap alacağım o zaman ATM'den 50 TL atsam aile onaysız hesaba alabilir miyim yani.

Ben itewm satıstan 15TL'ye random hesap alacağım o zaman ATM'den 50 TL atsam aile onaysız hesaba alabilir miyim yani.

Alırsınız hocam. 2500 TL'ye kadar sınırınız var. Aile ile ugrasmanıza gerek yok, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kimlik ve yüz onayınızı yapın hocam NFC destekli bir telefonla. Bazı islemler onaylanmaz yoksa gercek kisi oldugunuz doğrulanmadığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yüz tanıma yaparım NFC acık sağ olun.

Kartı almalı mıyım hadimi yoksa bu mu daha iyidir. Resimli kimlik diye bir şey gördüm de resimli kimliğim yok sorun çıkar mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…