Birkaç güne parfüm alacaklar bana. Beymen'den istediğimi alma şansım var. 15 yaşındayım ve erkeğim. Baktım birkaç kez ama doğru düzgün bulamadım. Günlük, her yere sıkacağım ama çok fresh olsun istemiyorum. Erkeksi olsun, kızlar beğensin. Yayılım ve kalıcılığı da iyi olsun yeter. Bulamadım derken, biri çok feminen, çiçek ve şeker bombası; biri kabile başı gibi veya 40 yaşında mafya babası gibi kokuyor. Mesela Tom Ford inanılmaz iyi koku ama benim yaşıma çok büyük. Memo Paris parfümleri ilgimi çekti. Leather parfümlerini denedim, onlar da yaşıma ağır kokular. Italian leather deneyeceğim bir gittiğimizde ama şimdiden seçmem lazım. Parfums de marly althaïr ve layton denedim ama althaïr çok ağır, krema şeker gibi. Layton da fazla fresh geldi, naneli. Performansı ayrıca rezalet. Sephora'dan falan daha popüler bir şey de isteyebilirim ama 10 katı değerli parfüm alabilmek varken mantıklı değil. Xerjoff naxos var, o da iş adamı gibi. Yani kısaca; kızlar beğensin, maskülen olsun, performansı da iyi olsun.