LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 21 Haziran 2023 #11 Ses tonunu kullanamıyor olabilirsin. Mutasyonel Falsetto`yu bir araştır bakalım.
Syrox_er Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #12 Furkan Borak dedi: Boyun ideal dostum 16'yım 1.76'yım. Sesim normal ama benim yaşıtımdakilerin sesi kalın gibi geliyor bana da. Artı olarak yaşıtlarım yaşıtlarımız çok ergen ya da ben çok değişiğim. Genişletmek için tıkla... Knk bu okul açilana kadar 1.70 olurmuyum Syrox_er dedi: Knk bide benim biraz boyum kısa 15 yeni girdim 1.68 boyum var Genişletmek için tıkla... Knk bunu şimdi araştırdım tedavisini bulamadım hastaneye gitmeden tedavisi varmı LonelyDarkSide dedi: Ses tonunu kullanamıyor olabilirsin. Mutasyonel Falsetto'yu bir araştır bakalım. Genişletmek için tıkla... Kanka demin baktım tedavisini bulamadım hastaneye gitmeden tedavisi var mıdır? Son düzenleme: 21 Haziran 2023
Furkan Borak dedi: Boyun ideal dostum 16'yım 1.76'yım. Sesim normal ama benim yaşıtımdakilerin sesi kalın gibi geliyor bana da. Artı olarak yaşıtlarım yaşıtlarımız çok ergen ya da ben çok değişiğim. Genişletmek için tıkla... Knk bu okul açilana kadar 1.70 olurmuyum Syrox_er dedi: Knk bide benim biraz boyum kısa 15 yeni girdim 1.68 boyum var Genişletmek için tıkla... Knk bunu şimdi araştırdım tedavisini bulamadım hastaneye gitmeden tedavisi varmı LonelyDarkSide dedi: Ses tonunu kullanamıyor olabilirsin. Mutasyonel Falsetto'yu bir araştır bakalım. Genişletmek için tıkla... Kanka demin baktım tedavisini bulamadım hastaneye gitmeden tedavisi var mıdır?
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 21 Haziran 2023 #13 Syrox_er dedi: Kanka demin baktım tedavisini bulamadım hastaneye gitmeden tedavisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Doktora gitmen çok daha iyi olur, evde de alıştırma yapabilirsin ses tonunu bulmak adına. İnternette, Youtube'da videoları mevcut.
Syrox_er dedi: Kanka demin baktım tedavisini bulamadım hastaneye gitmeden tedavisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Doktora gitmen çok daha iyi olur, evde de alıştırma yapabilirsin ses tonunu bulmak adına. İnternette, Youtube'da videoları mevcut.