Kreşe'de gittim de, nasıl oluyor hatırlamıyorum.O zamanda anaokula başlamadan 1. sınıfa başlayabiliyordun
Çocuk duruyorum yanlarında.Fiziksel olarak diğerlerinden belirgin bir farkınız yoksa problem değil bence.
Kreşe'de gittim de, nasıl oluyor hatırlamıyorum.O zamanda anaokula başlamadan 1. sınıfa başlayabiliyordun
Çocuk duruyorum yanlarında.Fiziksel olarak diğerlerinden belirgin bir farkınız yoksa problem değil bence.
66 ay gibi bir şeydi. Ama o sınırı az geçince de sıkıntı çıkarmıyorlar. Ben 65 aylıkken başladım 1. sınıfa.Belirli bir ay sınırını doldurmadan Einstein da olsa okula almıyorlar. 72 ay olması lazım. 6 yıl yani.
Ne güzel işte, onlardan daha gençsin. Güzel gelmiyor mu bu?Vallaha 17 hatta 18 yaşında olanlar bile var bizim sınıfta kısacası sınıfın en küçüğüyüm.![]()
Maalesef hayır.66 ay gibi bir şeydi. Ama o sınırı az geçince de sıkıntı çıkarmıyorlar. Ben 65 aylıkken başladım 1. sınıfa.
Ne güzel işte, onlardan daha gençsin. Güzel gelmiyor mu bu?
Dalga falan mı geçiyorlar? Boyunuz ve kilonuz ne kadar? 1.75 boylarında ve 60+ kiloysanız pek de farkınız olmaz fiziksel olarak.Maalesef hayır.
Boyum 1.76 ve kilom 55, dalga değilde sürekli bana abi diceksin falan diyorlar.Dalga falan mı geçiyorlar? Boyunuz ve kilonuz ne kadar? 1.75 boylarında ve 60+ kiloysanız pek de farkınız olmaz fiziksel olarak.
Deme. Bu kadar zor mu? Abi demedin diye seni dövecek değil ya?Boyum 1.76 ve kilom 55, dalga değilde sürekli bana abi diceksin falan diyorlar.
Kreşe'de gittim de, nasıl oluyor hatırlamıyorum.
Çocuk duruyorum.
Boyum 1.76 ve kilom 55, dalga değil de sürekli bana abi diceksin falan diyorlar.
Hayır tabi ki de abi de diyince zoruma gidiyor hepsi bu.Deme. Bu kadar zor mu? Abi demedin diye seni dövecek değil ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.