15 yaşında 155 boy geçilir mi?

Genetik bu, değişmeyecek. İstediği kadar basketbol oynasın maksimum ulaşabileceği boy yine kısıtlı kalır. Ama benden tavsiye pek kafana takma. Kızlarda kısa boy göze batmıyor, hatta bence daha çok yakışıyor ve güzel oluyor. Benim boyum 1.70 ve erkeğim, daha uzun olmak isterdim çünkü erkeklere uzun boy daha çok yakışıyor bunu bir kısa olarak kabul ediyorum. Ama kız olsaydım 1.60-1.65 civarı olmak isterdim.

Bu iş çoğunlukla genetik ama değişmeyecek diye bir şey yok. Basket gibi boyunu uzatan sporları yaparsan boyun uzayacaktır endişelenme.

Katılmıyorum. Babası annesi 1.50 olan arkadaşlarımla beraber basketbola başladım. Benimkilerde 1.65 idi. Ben sadece 1 sene oynama rağmen 1.76 oldum, onlardan ise 1.90'a kadar giden lisanslı arkadaşlarım dahi oldu. Ok genetiktir bir kısmı ama düzenli çalışmayla gideceği yerde bayağı uzun yani.

Haklısınız önemli olan genetik ben kendimden uzun kız görünce kıskanıyorum sadece sizce ne kadar olurum.
Çok saçma cidden, kendini olduğun gibi kabul etmeyi öğren. Ayrıca boyun da çok absürt değil o yaşa göre, hatta hiç değil. Ortalama kadın boyu 162cm Türkiye'de. Ve dediğim gibi; Toplumda kısa boylu kızlar genellikle daha hoş bulunuyor, kendini böyle motive edebilirsin belki. Ama tabii iş sende bitiyor, önce kendini sevmelisin yoksa gerisi hikaye.

Annesi-Babası 1.50 olan hiçbir insan evladı 1.90 olamaz

Dostum annesi babası cüce olup 1.80 adam var. Az biraz kafanı o ekrandan kaldır da araştır.
Asıl sen o kafanı kaldırıp araştır. Cücelerin hastalığı olduğundan ötürü cücelerdir. Çocuklarına da bu hastalığın geçme oranı yüksektir ama geçmeyedebilir, eğer geçmez ise normal bir insan gibi boy atabilirler, genetiğine göre. Cahil herif

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
https://giphy.com/piTERt2CEdrLt2WLv0

Bence 1.68 olurum.

Geneteğinde olan max boyu geçmen mümkün değil ama ne kadar sağlıklı beslenir ve spor yaparsan max boyuna o kadar yaklaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…