15 yaşında 40kg incline dumbell press iyi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 yaşında değil misin abi?
Kendi gelişiminle, senin dilinde bir "ergenin" gelişimi bir mi sence? Aynı dayanıklılığa, kas ve tendon olgunluğuna sahip olduğuna inanıyor musun? 30 kilo ile 40 kilonun arasında en az 1.5 senelik bir emek var Türkiye şartlarında. Ben de yapıyorum 30'larla, hem de aylar önceden beridir.
15 yaşında birisinin 40 kilo ile incline presslemesi mümkünatsıza yakın.
Hâ, bir genetik vardır; ana baba has savaşçı torunudur. Eleman dağda tarlada büyümüştür, power idmanı da atıyordur. Olur mu olur. Ama 15 yaş, 15 ay, bir de 40 kilo pressliyecek olgunluğa sahip olup böyle komedi tufanı bir konu açma gereksinimi duyması; bu olayı yalana yakın kılıyor.

He, bu arada benim dips atamamamı siz boşverin de siz ilk önce haftada kaç set göğüs girmek lazımmış onu bir öğrenin derim. Bence daha önemli ikincisi. Hayırlı akşamlar.

Yok bir şey olmaması gerekiyor, başlık: "15 yasında 40 KG incline dumbell press iyi mi?"
Biz de bunun iyi mi, kötü mü, kolpa mı, esah mı olduğunu tartışıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ne yaşıyor bu arkadaş akşam akşam harbiden Aksini söyleyen yok mod ekibi uyuyor herhalde. Bu yaşta birisinin 40 pressleyemeceğini zaten belirttim. Yaptım diyorsa da Hareketten formdan çalarak yapıyordur. Alınmış o kadar da yazmış garibim Kendi gelişimimi niye adamla bir tutayım fark ettin mi bilmiyorum ben adama konu sahibine de cevap vermedim. Sadece Buna benzer yazı yazan birine örnek olsun diye benim ağırlıkları söyledim. Çok meraklısı isen buyur. Cenk Hocanın oğlu Hasan 16 yaşında 110 kg Bench attı. Ben bırakmadan önce zar Zor görüyordum bu ağırlığı. Şuan atamam bile sönük iken. Ben de aşağılık psikolojisi yok. Ama bu tarz insanlar normal hayatta var diye moralimi de bozmam.

17.5'liğe dediğinizi şimdi farkettim.
Benim hatam kusura bakmayın.
Ama size yine katılmıyorum, 40'lığı daha 1 tekrar atabilecek, başlangıç pozisyonuna getirebilecek bir tutuş gücü oluğunu düşünmüyorum 15 yaşında 15 ay spor yapan birisinin.

Ayrıca Hasan'ın babası Cenk hoca. 7/24 Life Coach yapıyor oğluna. Yurtdışındalar diye hatırlıyoum, beslenme sorunu da yoktur. Baba yılların antrenörü sonuçta. Ki Hasan 15 değil 16 yaşında, arada küçük bir fark gözüküyor olabilir ama kaydadeğer bir fark.
15 aydır mı yapıyor Hasan onu da bilmiyorum. Ama yine de karşınızdaki 15 yaşındaki insanla kendinizi kıyaslamışsınız, biraz mantıksız geldi. Yanlış anlamışım, pardon.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…