15 yaşında babamla göle gidebilir miyim?

Canım mocha çekti delireceğim yasak var bakkal kapalı en sevdiğim kahve

0 - 18 yaş grubu, Çarşamba'dan Cuma'ya kadar saat 14.00 ile 20.00 arası dışarı çıkabiliyor. O günlerde göle giderseniz hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.

0 - 18 yaş grubu, çarşamba'dan Cuma'ya kadar saat 14.00 ile 20.00 arası dışarı çıkabiliyor. O günlerde göle giderseniz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Ben denize gideceğim Marmaris'de yaşıyoruz 3 aydır sokağa çıkmıyorum Marmaris'i gelen bilir yani görseniz söversiniz böyle bir yere nasıl çıkmazsın Vatan haini dersiniz .

Hocam nasıl ceza değil polisin idari para cezası verme yetkisi vardir. Valinin olayla alakası yok. İtiraz için sulh ceza mahkemesne başvurmanız gerekir. Verilecek ceza Umumi Hıfzıssıhha Kanunu çerçevesinde verilir.

Şehir değiştirince evde otursunlar diye mi?

Hayır Otel'e gidiyorsa oraya gitmek için tatil istiyorlar otele gidicekler malum otellerin bir kısmı açıldı ondan ve havuza falan girmek serbest otelde.

Benim bilgim o yönde. Resmi kanıtınız varsa atabilirsiniz. Sizin dediğiniz de doğru olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…