Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Haziran 2020 #21 Silinen üye dedi: 4 Aydır evden çıkmıyorum daha ben bunalmadım ne bunalması yahu sıkın dişinizi az kaldı. Genişletmek için tıkla... Yumurtlamadığımız kaldı.
Silinen üye dedi: 4 Aydır evden çıkmıyorum daha ben bunalmadım ne bunalması yahu sıkın dişinizi az kaldı. Genişletmek için tıkla... Yumurtlamadığımız kaldı.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2020 #22 olvidobc dedi: Hukukçuyum hocam kanunda öyle yazıyor. Tabi yüce devletimiz uygulamayı farklı yapıyorsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Ben bu işlerden anlayan birinden duydum. Yanlış anlamış da olabilirim. Kusuruma bakmayın o yüzden.
olvidobc dedi: Hukukçuyum hocam kanunda öyle yazıyor. Tabi yüce devletimiz uygulamayı farklı yapıyorsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Ben bu işlerden anlayan birinden duydum. Yanlış anlamış da olabilirim. Kusuruma bakmayın o yüzden.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 7 Haziran 2020 #23 Estağfurullah hocam sadece boşa ceza yemesinler diye düzelttim. Ülkemizde ne olacağı belli olmaz bence çıkmayın dışarı 3 bin lira ceza yemek hic hoş olmaz bence.
Estağfurullah hocam sadece boşa ceza yemesinler diye düzelttim. Ülkemizde ne olacağı belli olmaz bence çıkmayın dışarı 3 bin lira ceza yemek hic hoş olmaz bence.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 8 Haziran 2020 #24 Konu başlığını çok farklı okudum önce ne oluyor dedim sonra da bi' "hakan yavaaş" çektim .