R Rosguew Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 77 Yer İstanbul 3 Temmuz 2023 #1 2008 Temmuz 24 doğumluyum. Daha tam 15'ime girmedim, 16 yaşından önce işe alırlar mı acaba?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 3 Temmuz 2023 #2 Çırak olarak birçok yerde çalışabilirsin, hatta çok daha memnun olurlar tabii küfüre, hakarete hazır ol.
Çırak olarak birçok yerde çalışabilirsin, hatta çok daha memnun olurlar tabii küfüre, hakarete hazır ol.
Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Buldum hocam. Parası da iyi part time. Dosya Ekleri IMG_1060.png 84,2 KB · Görüntüleme: 84
R Rosguew Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 77 Yer İstanbul 3 Temmuz 2023 #4 Itechin.g dedi: Çırak olarak birçok yerde çalışabilirsin, hatta çok daha memnun olurlar tabii küfüre, hakarete hazır ol. Genişletmek için tıkla... sıkıntı olmaz onlar ama kurumsal yerler almaz mı
Itechin.g dedi: Çırak olarak birçok yerde çalışabilirsin, hatta çok daha memnun olurlar tabii küfüre, hakarete hazır ol. Genişletmek için tıkla... sıkıntı olmaz onlar ama kurumsal yerler almaz mı
P Psycopat61 Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 131 3 Temmuz 2023 #5 Benim arkadaşım da 15 yaşında günlük 200 TL alıyor
R Rosguew Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 77 Yer İstanbul 3 Temmuz 2023 #6 Muzobcr dedi: Buldum hocam. Parası da iyi part time. Genişletmek için tıkla... Hocam Full time olsa kaç saat olacakmış acaba.
Muzobcr dedi: Buldum hocam. Parası da iyi part time. Genişletmek için tıkla... Hocam Full time olsa kaç saat olacakmış acaba.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Temmuz 2023 #7 Itechin.g dedi: Çırak olarak birçok yerde çalışabilirsin, hatta çok daha memnun olurlar tabii küfüre, hakarete hazır ol. Genişletmek için tıkla... Hocam kendini ezdirmemeli insan. Ben bilgisayarcıda çalışırken adam milletin içinde bana hakaret etti. Lamba anahtarını yanlış vermişti bir adam bana patladı. Ben de bıraktım. Ezdirmesin kendine.
Itechin.g dedi: Çırak olarak birçok yerde çalışabilirsin, hatta çok daha memnun olurlar tabii küfüre, hakarete hazır ol. Genişletmek için tıkla... Hocam kendini ezdirmemeli insan. Ben bilgisayarcıda çalışırken adam milletin içinde bana hakaret etti. Lamba anahtarını yanlış vermişti bir adam bana patladı. Ben de bıraktım. Ezdirmesin kendine.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 3 Temmuz 2023 #8 Muzobcr dedi: Buldum hocam. Parası da iyi part time. Genişletmek için tıkla... Sabah 6 akşam 8 aynen kardeşim part time.
Muzobcr dedi: Buldum hocam. Parası da iyi part time. Genişletmek için tıkla... Sabah 6 akşam 8 aynen kardeşim part time.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Temmuz 2023 #9 Rosguew dedi: Hocam Full time olsa kaç saat olacakmış acaba. Genişletmek için tıkla... Patron kılıbık bir adamsa girme işe.
Rosguew dedi: Hocam Full time olsa kaç saat olacakmış acaba. Genişletmek için tıkla... Patron kılıbık bir adamsa girme işe.
Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #10 Muzobcr dedi: Sabah 6 akşam 8 aynen kardeşim part Time Genişletmek için tıkla... 1 gün 24 saat 14 saat çalışma var part time sayılır hocam.
Muzobcr dedi: Sabah 6 akşam 8 aynen kardeşim part Time Genişletmek için tıkla... 1 gün 24 saat 14 saat çalışma var part time sayılır hocam.