15 yaşında boyda anormal artış yaşanır mı?

Deniz Ege Elmas

Centipat
Kemik yaşım 15 çıktı ama çok yetersiz beslenen bir çocuktum, uzama plaklarım hala acıkmış, sizce anormal uzama olabilir mi düzgün beslenirsem?

Kemik yaşım 15 çıktı ama çok yetersiz beslenen bir çocuktum, uzama plaklarım hala acıkmış, sizce anormal uzama olabilir mi düzgün beslenirsem?

Hocam boyunuz kaç aile bireylerinin ortalama boyu kaç? Basketbol yüzme gibi destekleyici sporlar yaparsan potansiyelin neyse onun sınırına ulaşırsın hocam.

13 yaşındayken 175 dim, 2-3 ay sonra 182 oldum. Olabilir şans meselesi.

13 yaşındayken 175'dim, 2-3 ay sonra 182 oldum. Olabilir şans meselesi.

Evet öyle olanlar var bizim arkadaş vardı 8. sınıfta 165 falandı 9. sınıfın sonlarında buluştuğumuzda 177 falan olmuştu şimdiki akıbetini bilmiyorum ama şehir değiştirmişti.

Evet öyle olanlar var bizim arkadaş vardı 8. sınıfta 165 falandı 9. sınıfın sonlarında buluştuğumuzda 177 falan olmuştu şimdiki akıbetini bilmiyorum ama şehir değiştirmişti.

Vallahi yine anormalmi bilmiyorum da şimdi 17 yaşındayım ve boyum 2 metre.
Bazen keşke 185'lerde kalsaydım diyorum.

Hocam boyunuz kaç aile bireylerinin ortalama boyu kaç? Basketbol yüzme gibi destekleyici sporlar yaparsan potansiyelin neyse onun sınırına ulaşırsın hocam.
Hocam şöyle diyim anne ve baba tarafındaki dayım hariç hepsinden uzunum 15 e yeni girdim zaten 171 şuan boyum dayım 185 civarı ama ben her zaman en erken gece 2 de filan yatardım ve baya sağlıksız ve yetersiz beslenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…