15 yaşında D3 vitamini kullanmaya devam edilmeli mi?

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bugün son D vitaminimi bitirdim ve 2 ayın sonunda 1 kutu bitirmiş oldum. En kalitelisinden almıştım ki gerçekten kemik ağrılarım ve yorulma hissim azaldı, ayrıyeten kendimi daha zinde hissetmeye başladım. Önceden kullandığım ürüne zam geldiği için ben de sprey olanından almayı düşünüyorum. Büyüme çağında olan birisi için D3 vitaminini devamlı kullanmak mantıklı olur mu?

Öncelikle bir hekime görünmelisin çünkü şu anda Dvit kullanman yararlı zararlı mı olacağını kimse tayin edemez. Kullanmaya devam etmezsen kemik erimesi yaşayabilirsin ya da devam edersen tansiyon sorunu yaşayabilirsin. Hekime görünmeden daha fazla kullanma derim. Geçmiş olsun

Vitaminler ilaç değildir abartmadığınız sürece hayatınızın sonuna kadar devamlı kullanabilirsiniz.

Vitaminler ilaç değildir abartmadığınız sürece hayatınızın sonuna kadar devamlı kullanabilirsiniz.
bahsettiğin vitaminler b ve c, geri kalanlar ise uzun süreli kullanımda direkt toksik etkili. Lütfen bilmeden yorum yapmayın. Sormadan söyleyeyim tıp fakültesinde okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…