OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.664 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 24 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Nisan ayında 15 yaşına girdim. e-Devlet hesabı açabilir miyim? Bir de hesap açmak için PTT'den mi hesap açmalıyım? Uygulama üzerinden hesap açamaz mıyım?
Arkadaşlar merhaba. Nisan ayında 15 yaşına girdim. e-Devlet hesabı açabilir miyim? Bir de hesap açmak için PTT'den mi hesap açmalıyım? Uygulama üzerinden hesap açamaz mıyım?
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 24 Mayıs 2022 #11 Şifreyi sadece PTT veriyor. Ücreti 2 TL. Tek başınıza gitmeniz yeterli. Yanınızda kimlik olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Şifreyi sadece PTT veriyor. Ücreti 2 TL. Tek başınıza gitmeniz yeterli. Yanınızda kimlik olması gerekiyor.
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 24 Mayıs 2022 #12 OnePC dedi: Tamam, peki annem ile beraber mi gitmeliyiz ? Hocam illa PTT Şart mı bu arada ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam PTT'den almanız şart. Tek başınıza gitmeniz yeterlidir. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Tamam, peki annem ile beraber mi gitmeliyiz ? Hocam illa PTT Şart mı bu arada ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam PTT'den almanız şart. Tek başınıza gitmeniz yeterlidir.