Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #31 Mamaqiyus dedi: Çok agresif olduğunu düşünüyorum. Minicik scooterda uçak motoru yok. Birbirimizi anlamakta güçlük çekiyoruz. Daha fazla uzatmayacağım. Genişletmek için tıkla... Neyse dostum. Agresif değilim yapım bu benim forumdaki çoğu kişiye böyle konuşuyorum zaten mesajlarım da açık.
Mamaqiyus dedi: Çok agresif olduğunu düşünüyorum. Minicik scooterda uçak motoru yok. Birbirimizi anlamakta güçlük çekiyoruz. Daha fazla uzatmayacağım. Genişletmek için tıkla... Neyse dostum. Agresif değilim yapım bu benim forumdaki çoğu kişiye böyle konuşuyorum zaten mesajlarım da açık.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 8 Mart 2021 #32 Her gün kullanacaksan direkt gidip elektrikli scooter falan al kendine, bu uygulamalar pahalı oluyor sürekli.
Her gün kullanacaksan direkt gidip elektrikli scooter falan al kendine, bu uygulamalar pahalı oluyor sürekli.
oGguZzHan Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 224 8 Mart 2021 #33 Uton dedi: Her gün kullanacaksan direkt gidip elektrikli scooter falan al kendine, bu uygulamalar pahalı oluyor sürekli. Genişletmek için tıkla... 1 gün okula gidip gelcem. Mamaqiyus dedi: Çok agresif olduğunu düşünüyorum. Minicik scooterda uçak motoru yok. Birbirimizi anlamakta güçlük çekiyoruz. Daha fazla uzatmayacağım. Genişletmek için tıkla... Full şarjla ne kadar gider 3 km için en az ne kadar gerekir. Mamaqiyus dedi: Elimizde mi patlayacak? Genişletmek için tıkla... Tortue dedi: Elinde patlayıp patlamamasını konuşmuyoruz. Daha hala anlayamadıysan uzatma bence. Zira anlayamadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Polisler Bit şey demedi trafik aracıda bir şey demedi. Son düzenleme: 9 Mart 2021
Uton dedi: Her gün kullanacaksan direkt gidip elektrikli scooter falan al kendine, bu uygulamalar pahalı oluyor sürekli. Genişletmek için tıkla... 1 gün okula gidip gelcem. Mamaqiyus dedi: Çok agresif olduğunu düşünüyorum. Minicik scooterda uçak motoru yok. Birbirimizi anlamakta güçlük çekiyoruz. Daha fazla uzatmayacağım. Genişletmek için tıkla... Full şarjla ne kadar gider 3 km için en az ne kadar gerekir. Mamaqiyus dedi: Elimizde mi patlayacak? Genişletmek için tıkla... Tortue dedi: Elinde patlayıp patlamamasını konuşmuyoruz. Daha hala anlayamadıysan uzatma bence. Zira anlayamadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Polisler Bit şey demedi trafik aracıda bir şey demedi.