Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 564 12 Mart 2024 #1 Boyum 1.72, kilom ise 54 55 arası fizik olarak iyiyim ama daha da iyi olmak ve kilo almak istiyorum fakat kalp hastasıyım. Bir sorun olur mu?
Boyum 1.72, kilom ise 54 55 arası fizik olarak iyiyim ama daha da iyi olmak ve kilo almak istiyorum fakat kalp hastasıyım. Bir sorun olur mu?
K komilişampuan Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 12 Mart 2024 #2 Squaxw dedi: Boyum 1.72, kilom ise 54 55 arası fizik olarak iyiyim ama daha da iyi olmak ve kilo almak istiyorum fakat kalp hastasıyım. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu sorunun cevabını doktorunun vermesi en iyisi olacaktır.
Squaxw dedi: Boyum 1.72, kilom ise 54 55 arası fizik olarak iyiyim ama daha da iyi olmak ve kilo almak istiyorum fakat kalp hastasıyım. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu sorunun cevabını doktorunun vermesi en iyisi olacaktır.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 540 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 12 Mart 2024 #3 Kuzenim kalp hastası, doktor ona spor yapmasının faydalı olabileceğini söylemişti fakat hastalığın türüne göre değişir. Doktora danış, kardiyolarını aksatma.
Kuzenim kalp hastası, doktor ona spor yapmasının faydalı olabileceğini söylemişti fakat hastalığın türüne göre değişir. Doktora danış, kardiyolarını aksatma.