15 yaşında FiveM'de RP yapılır mı?

xrades07

Femtopat
Daha fazla  
FiveM oynamak istiyorum fakat yaşım 15, saatim 50 saat, kasabilirim AFK bırakıp ama dediğim gibi yaşım küçük oldugu için alırlar mı almazlar mı sorun yaşar mıyım açısından korkuyorum. Ayrıca insanlarin yanına gidip konuşmaya rol yapmaya çekiniyorum, bir tavsiyesi tecrübesi olan yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM oynamak istiyorum fakat yaşım 15, saatim 50 saat, kasabilirim AFK bırakıp ama dediğim gibi yaşım küçük oldugu için alırlar mı almazlar mı sorun yaşar mıyım açısından korkuyorum. Ayrıca insanlarin yanına gidip konuşmaya rol yapmaya çekiniyorum, bir tavsiyesi tecrübesi olan yardım edebilir mi?
Hocam kaliteli rol yaptığınız sürece çoğu sunucuda yer edinirsiniz, whitelist sunucular min 17-18 falan istiyor ama onlar almayabilir.

Sunucudan sunucuya değişir alıp almayacakları ama sesiniz çok ince değilse alırlar bence. Çekinmenizide gerek yok 15 yaşından küçük kisiler bile oynuyordur.

sesin ince değilse alırlar sıkıntı olmaz. Fakat biraz daha oyunu öğrenmeni tavsiye ederim 50 saat afk kalıp saat kasmakla olacak iş değil genel rol terimlerini vesaire rol ortasında ooc çıkmamaya falan çalış yoksa wl sunucularda 3 güne banlanırsın sesin yeterli derecede kalınsa yaşa bakmayıp alıyor bazı sunucular

Technopat Haberler

Geri
Yukarı