15 yaşında Game developer olup iş bulmak

Yardımınız için çok teşekkür ederim buraya yeni kayıt oldum ve her mesajı cevaplamamda bir sakınca var mı, bilmiyorum. Biliyorsanız yardım eder misiniz?

Her mesajı cevaplamak bir problem çıkaracağını sanmıyorum teknik konularda yanıltıcı mesaj olmadığı yada korsan desteklenmediği sürece.

Aslında sorunun cevabı biraz sende saklı. İlk olarak ihtiyacın olan iyi bir portfolio. Kişisel bir web sitesi kurup portfolionu orada yayınlayabilirsin. Ardından küçük startuplara iş başvuruları yapabilirsin. Eğitimin ve yaşın startuplarda pek sorun yaratmayacaktır diye düşünüyorum. Onlar senin yaşına bakmak yerine yaptıklarına bakmayı seçiyor. Anlayacağın yapman gereken kendini iyi pazarlayabilmek.

Oyunun ismi ne?

15 yasinda birisi profesyonel is hayatina mental olarak hazir degildir. Kanuni olarak yasak olmasi bir kenara, ben ayni yetenekte 24 yasindaki insani tercih ederim. Yazilim gelistirmenin soft-skilleri henuz 15 yasindaki insanda gelismemistir.

Kendimi her geçen gün daha iyi hale getirmeye çalışıyorum. Çocuk yaşta çok iyi işler başaran kişileri de göz ardı etmemek gerek, ayrıca c#, c++, php dillerine de hakimim.
Oyunun ismini vermek sıkıntı çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…