15 yaşında günlük 100 TL'ye aileye ait kafede çalışılır mı?

Hocam maaşı konuşabilirseniz iyi olur bence hem de ev de sikilmazsiniz.

Hocam açıkçası zaten para veriyorlar o yuzden maas sadece goruntu aylik 800 TL sadece calismaktan gelir istediğim kadar yiyip icebiliyorum yani bence mantikli.

Hocam açıkçası zaten para veriyorlar o yuzden maas sadece goruntu aylik 800 TL sadece calismaktan gelir istediğim kadar yiyip icebiliyorum yani bence mantikli.

Bayağı mantıklı benimkiler sağ olsun ayda 10k verdikleri için benim fikrim biraz saçma zaten para veriyorlarsa ek gelir olur hocam iyi forumlar.

Merhaba oncelikle yasim 15. bizim yeni acilan daha 1 haftalik bir cafemiz var. Annem de gel burada hafta sonlari calis gunluk 100 TL dedi. Ben de yardim etmek istiyorum. Sizce?

Para için degilde iş ögrenmis olursun iyi olur.

Merhaba oncelikle yasim 15. bizim yeni acilan daha 1 haftalik bir cafemiz var. Annem de gel burada hafta sonlari calis gunluk 100 TL dedi. Ben de yardim etmek istiyorum. Sizce?
Öncelikle yeni bir cafeniz varmış hayırlı olsun bence hafta sonları çalışman çok mantıklı olur hem sıkıştığın zaman ya da bir şey alacağın zaman parayı nereden alacağım, bulacağım derdine düşmezsin ama gidip de 100 TL'ye de çalışılmaz yani şu anda cafeniz yeni olduğu için ailen sıkışık olabilir muhtemelen, daha para bile kazanmaya başlamamış bile olabilir bu yüzden onlara biraz iltimas göster ve orta bir meblağda anlaşıp çalışmaya başlarsın normalde günlük işler asgarinin artmasıyla 1-1.5 k arası ona göre düşün.

Merhaba oncelikle yasim 15. bizim yeni acilan daha 1 haftalik bir cafemiz VaR. Annem de gel burada hafta sonlari calis gunluk 100 TL dedi. Ben de yardim etmek istiyorum. Sizce?
sosyalleşme açısından da harika birşey. keşke bizim ailede kafe açsa dedim içimden .)

Merhaba oncelikle yasim 15. bizim yeni acilan daha 1 haftalik bir cafemiz VaR. Annem de gel burada hafta sonlari calis gunluk 100 TL dedi. Ben de yardim etmek istiyorum. Sizce?
Senin için daha iyi olur, en azından bir iş öğrenmiş olursun ve bu şekilde insanlarla konuşa konuşa kendini de geliştirmiş olursun. Zaten 2 gün gideceksin başkasının elinin altında değil ailenin yanında çalışacaksın, bence bu fırsatı kaçırma biz başkasının yanında çalıştık da noldu bel ağrılarıyla uğraştık o dönem.

Hocam daha yeni açıldıkları icin 100. TL'ye okey dedim ama ilerleyen zamanlarda artar ztaen bunun haricinde parada veriyorlar.

Hocam bende asıl amacim yardim etmek ama 100 lira emin olamadim.
Seni anlıyorum kardeşim, bu seçenekte hem annene yardım etmek, hem tecrübe ve kişisel gelişim kazanmak hem de az da olsa kazanç elde etmek var. Daha iyi bir seçenek var mı haftasonların için? Onları da söylersen en yaralısını seçelim. Fakat boş yatılacak bir tatil yapmaktansa bu seçenek bence çok daha yararlı gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…