15 yaşında kaç saat uyumalı?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Hocam 15 yaşındayım kaç saat uyumam gerek? Bugün gece 12 de yattım öğlen 12 de kalktım saat 6 da spora gittim hiç halim yoktu geri geldim eve. 10-12 saat arası uyuyorum ondan mı spora uykum oluyor? Kaç saat uyumalıyım? Saat kaçta yatıp kata kalkmalıyım?

Bir şey anladıysam…
Neyse, 8-10 saat uyu sporcusun süreyi 11 saate çıkarabilirsin.

Hocam bugün 12 saat uyudum ve sporda çok yorgun oldum. Sporda ve normal hayatta yorgun olmamak için kaç saat uyumalıyım?
Bir şey anladıysam…
Neyse, 8-10 saat uyu sporcusun süreyi 11 saate çıkarabilirsin.

Hocam bir de saat 23.00-04.00 en iyi uyuma zamanı diyorlar doğru mu?

14 yaşımdan beri gece 3'te uyuyorum ve o zamandan beri hiç gelişmedim. Bir yerden sonra hormonlar kesiliyor, 10:00-02:00 arası hormonların salgılandığı zamanlar. 11 civarında uyumaya çalış.

21den itibaren uyku bu yaşlarda gelişim için önemli. Bilimsel araştırmalar da 8-10 saat arası uykunun ideal olduğunu söylüyor.

Hocam şu saatten sabah 5 e kadar uyusam 5 saat yeter mi?

14 yaşımdan beri gece 3'te uyuyorum ve o zamandan beri hiç gelişmedim. Bir yerden sonra hormonlar kesiliyor, 10:00-02:00 arası hormonların salgılandığı zamanlar. 11 civarında uyumaya çalış.
HJocam bende de aynı durum var. 13 yaşından beri gece 2-3 civarı uyuyorum ve boyum o zamandan beri 1cm bile uzamadı denilebilir. Yaşım 16, boyum ise 1.65. Bu saatten sonra uyku düzenimi düzeltsem boyum uzayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…