15 yaşında kilo vermek için fitnessa nasıl başlanmalı?

Beko16

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim ablalarım. Başlıkta da gördüğünüz üzere şu AN15 yaşında 83 kiloyum. 1,66 boyum var ve çok rahatsızım bu konudan. Geçen sene bu aylarda 78 falandım gerçekten artık psikolojim bozulmaya başladı. Aynada hep vücuduma bakıp üzülüyorum. Okullar da başlamak üzere utanıyorum göğüslerim büyük olduğu için ama gerçekten geçen sene 78'ken bu kadar fazla büyük değild. İ şu an çok şişti göğüslerim gerçekten büyükler çok rahatsızım çok utanıyorum. Spor salonuna başlayıp bir yandan diyete de başlamak istiyorum ama nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de skinny fatim benim de göğüslerim büyük sahiden de çok can sıkıcı bir mevzu bir erkeğin büyük göğüsleri sahip olması. Senin kilonda biri jinekomasti de olabilir.

Ben de skinny fatim benim de göğüslerim büyük sahiden de çok can sıkıcı bir mevzu bir erkeğin büyük göğüsleri sahip olması. Senin kilonda biri jinekomasti de olabilir.
Ben de jinekomastiyim sanırım bu arada

Son düzenleme:
valla bilmiyorum anneme demiştim önceden kilodandır dedi göğüslerinin büyük olması ama gitmeye ikna etmeyi düşünüyorum dediğim gibi canım çok sıkılıyor keşke bi anda gözümü kapatıp açsamda şöyle 65 kilolarda olsam

Spora baslamayi düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…