WalterHartwelWhite Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 15 yaşındayım 4 aydır spor yapıyorum ve hiç geliştiğimi hissetmiyorum. Kreatin alınır mı? Alırsam hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
15 yaşındayım 4 aydır spor yapıyorum ve hiç geliştiğimi hissetmiyorum. Kreatin alınır mı? Alırsam hangisini almalıyım?
Topal Kadir Kilopat Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 105 9 Aralık 2023 #2 Hassas terazi al kalorini saymaya başla.
Yagami_Light07 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 2.592 Çözümler 4 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 3700x RTX 3070 16 GB Ram X570 Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk Okuyor 2/4 9 Aralık 2023 #3 Hayır alınmaz. Önceliğin beslenmeni düzeltmek olsun.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 10 Aralık 2023 #4 O 18 yaş sınırlamasını kafalarına göre yazmadılar kardeşim.
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 10 Aralık 2023 #5 WalterHartwelWhite dedi: 15 yaşındayım 4 aydır spor yapıyorum ve hiç geliştiğimi hissetmiyorum. Kreatin alınır mı? Alırsam hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... 4 ayda zaten nasıl bir gelişim bekliyordun ki geliştiğimi hissetmiyorum diyorsun
WalterHartwelWhite dedi: 15 yaşındayım 4 aydır spor yapıyorum ve hiç geliştiğimi hissetmiyorum. Kreatin alınır mı? Alırsam hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... 4 ayda zaten nasıl bir gelişim bekliyordun ki geliştiğimi hissetmiyorum diyorsun
WalterHartwelWhite Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #6 Yagami_Light07 dedi: Hayır alınmaz. Önceliğin beslenmeni düzeltmek olsun. Genişletmek için tıkla... Beslenme olarak ne önerirsiniz?
Yagami_Light07 dedi: Hayır alınmaz. Önceliğin beslenmeni düzeltmek olsun. Genişletmek için tıkla... Beslenme olarak ne önerirsiniz?
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 10 Aralık 2023 #7 WalterHartwelWhite dedi: Beslenme olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bolca tavuk pilav yumurta yeşillikler sebze fıstık vs.
WalterHartwelWhite dedi: Beslenme olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bolca tavuk pilav yumurta yeşillikler sebze fıstık vs.
WalterHartwelWhite Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #8 596802 dedi: Bolca tavuk pilav yumurta yeşillikler sebze fıstık vs. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
596802 dedi: Bolca tavuk pilav yumurta yeşillikler sebze fıstık vs. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 10 Aralık 2023 #9 WalterHartwelWhite dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sebze ve yeşillik çok önemli maydanoz dere otu havuç brokoli bunlar her derde deva olmakla birlikte beslenmede çok çok önemli 596802 dedi: Sebze ve yeşillik çok önemli maydanoz dere otu havuç brokoli bunlar her derde deva olmakla birlikte beslenmede çok çok önemli Genişletmek için tıkla... Yer fıstığı omega3 içerir sağlıklı yağdır
WalterHartwelWhite dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sebze ve yeşillik çok önemli maydanoz dere otu havuç brokoli bunlar her derde deva olmakla birlikte beslenmede çok çok önemli 596802 dedi: Sebze ve yeşillik çok önemli maydanoz dere otu havuç brokoli bunlar her derde deva olmakla birlikte beslenmede çok çok önemli Genişletmek için tıkla... Yer fıstığı omega3 içerir sağlıklı yağdır
WalterHartwelWhite Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #10 596802 dedi: Sebze ve yeşillik çok önemli maydanoz dere otu havuç brokoli bunlar her derde deva olmakla birlikte beslenmede çok çok önemli. Yer fıstığı Omega3 içerir sağlıklı yağdır. Genişletmek için tıkla... Şekersiz fıstık ezmesi öneriyolardı alınabilir mi sence. 596802 dedi: Sebze ve yeşillik çok önemli maydanoz dere otu havuç brokoli bunlar her derde deva olmakla birlikte beslenmede çok çok önemli. Yer fıstığı Omega3 içerir sağlıklı yağdır. Genişletmek için tıkla... Bir de yeşillikleri nasıl tüketmemi önerirsin.
596802 dedi: Sebze ve yeşillik çok önemli maydanoz dere otu havuç brokoli bunlar her derde deva olmakla birlikte beslenmede çok çok önemli. Yer fıstığı Omega3 içerir sağlıklı yağdır. Genişletmek için tıkla... Şekersiz fıstık ezmesi öneriyolardı alınabilir mi sence. 596802 dedi: Sebze ve yeşillik çok önemli maydanoz dere otu havuç brokoli bunlar her derde deva olmakla birlikte beslenmede çok çok önemli. Yer fıstığı Omega3 içerir sağlıklı yağdır. Genişletmek için tıkla... Bir de yeşillikleri nasıl tüketmemi önerirsin.