XxxxAXxxx Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #1 Merhaba. Masa tenisinde lisans almak için ne yapmalıyım?
K keyend0 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #2 Benim masa tenisi lisansım var bunun için bir kursa gittim ve turnuvaya katıldım oyle almıştım.
XxxxAXxxx Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #3 keyend0 dedi: Benim masa tenisi lisansım var bunun için bir kursa gittim ve turnuvaya katıldım oyle almıştım. Genişletmek için tıkla... Bende amatör turnuvalarda oynuyorum aile yaşam merkezleri arası gibi gibi ama lisansım olmadığı için diğer turnuvalara katılamıyorum.
keyend0 dedi: Benim masa tenisi lisansım var bunun için bir kursa gittim ve turnuvaya katıldım oyle almıştım. Genişletmek için tıkla... Bende amatör turnuvalarda oynuyorum aile yaşam merkezleri arası gibi gibi ama lisansım olmadığı için diğer turnuvalara katılamıyorum.
K keyend0 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #4 XxxxAXxxx dedi: Bende amatör turnuvalarda oynuyorum aile yaşam merkezleri arası gibi gibi ama lisansım olmadığı için diğer turnuvalara katılamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam lisans icin antrenör şart kurs hocasi veya beden egitimi hocasi verebilir.
XxxxAXxxx dedi: Bende amatör turnuvalarda oynuyorum aile yaşam merkezleri arası gibi gibi ama lisansım olmadığı için diğer turnuvalara katılamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam lisans icin antrenör şart kurs hocasi veya beden egitimi hocasi verebilir.