F fatihh152 Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Merhaba ben 15 yaşındayım kısa mesafelerde kullanmak için Peugeot 103 (Peugeot 103) almak istiyorum ehliyet plaka ruhsat gerektirir mi? Veya polisler sıkıntı eder mi?
Merhaba ben 15 yaşındayım kısa mesafelerde kullanmak için Peugeot 103 (Peugeot 103) almak istiyorum ehliyet plaka ruhsat gerektirir mi? Veya polisler sıkıntı eder mi?
patrikk Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pano Montörlüğü - Otomasyon 16 Ekim 2022 #2 Motorlu olduğu için ederler maalesef. Ruhsat gerekli Mobiletlerde diye biliyorum.
TheCalculator Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 Yasal olarak hayır. Kullanamazsın.
F fatihh152 Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #4 TheCalculator dedi: Yasal olarak hayır. Kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... trafiğin yoğun olmadığı köy gibi alanlarda geçerli mi patrikk dedi: Motorlu olduğu için ederler maalesef. Ruhsat gerekli Mobiletlerde diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... trafiğin yoğun olmadığı köy gibi alanlarda geçerli mi
TheCalculator dedi: Yasal olarak hayır. Kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... trafiğin yoğun olmadığı köy gibi alanlarda geçerli mi patrikk dedi: Motorlu olduğu için ederler maalesef. Ruhsat gerekli Mobiletlerde diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... trafiğin yoğun olmadığı köy gibi alanlarda geçerli mi
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 17 Ekim 2022 #5 fatihh152 dedi: trafiğin yoğun olmadığı köy gibi alanlarda geçerli mi Genişletmek için tıkla... Her yerde geçerli. Ehliyetsiz, vizesiz, sigortasız ve kasksız son olarak gece reflektörlü yelek olmadan motosiklet sınıfında araç kullanamazsın.
fatihh152 dedi: trafiğin yoğun olmadığı köy gibi alanlarda geçerli mi Genişletmek için tıkla... Her yerde geçerli. Ehliyetsiz, vizesiz, sigortasız ve kasksız son olarak gece reflektörlü yelek olmadan motosiklet sınıfında araç kullanamazsın.