15 yaşında nasıl kilo verilir?

Yani aslında o kültleşmiş olan sihirli kelimeleri söylemek gereksiz sadece şunu diyebilirim düzenli olarak ara vermeden yap spor ve yemek yememe challenge mühteşem ikilisini.
15 yaşında olduğunu belirten birine yemek yememeyi önermenizi pek tasvip etmiyorum.

Demek istediğim şey iki gün yapıpda bırakma sporunu ve diyetini her gün aksatmadan yapın!
Anladım. Çocuk beslenmesi konusunda bir uzmanlığınız yoksa böyle ciddi önerilerde bulunmamanızı tavsiye ederim. Beslenmenin en önemli olduğu yaşlarda bulunan biriyle konuşuyorsunuz zira.

Anladım. Çocuk beslenmesi konusunda bir uzmanlığınız yoksa böyle ciddi önerilerde bulunmamanızı tavsiye ederim. Beslenmenin en önemli olduğu yaşlarda bulunan biriyle konuşuyorsunuz zira.
Uzman değilim ama aynı şeyleri bende yaşadım hem burada kaç tane profosyonel diyetisyen vardır allah aşkına.

Dostum kalori açığı vermen lazım. Şekeri kes çok yiyorsanda biraz azalt istediğin vücuta yavaş yavaş ulaşacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…